“Αίτημα Μητσοτάκη στον Τσέφεριν για ελίτ διαιτητές στα play offs”!

(Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)
Print Friendly, PDF & Email
Σύμφωνα με δήμοσίευμα των Νέων, που υπογράφει ο Γ. Παπαχρήστος και φέρει τον τίτλο “παρέμβαση Μητσοτάκη για τη διαιτησία”,  “ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να παρέμβει δραστικά έπειτα από όσα συμβαίνουν. Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και του έθεσε ευθέως το θέμα των όσων συμβαίνουν με τη διαιτησία στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα αυτό να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. 
 
Κατά την πηγή μου, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους, για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play off της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας, από το λεγόμενο «πάνω ράφι», ώστε, όπως τόνισε στον συνομιλητή του, να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. 
 
Ο πρόεδρος της UEFA, πάντα κατά την ίδια πηγή, η εγκυρότητα της οποίας δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών, και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα, το οποίο αποτελεί και ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου… Εν αναμονή λοιπόν. Κυριακή κοντή γιορτή…”
Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ζήτησε κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της UEFA την περαμένη Τρίτη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκος.
Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος ζήτησε από την UEFA ελίτ διαιτητές και ενημέρωσε για όσα συνέβησαν στη συνάντηση του Μπένετ με τις ΠΑΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή