Αλαφούζος: “Δεν είναι δυνατό να αποφασίζει και να διατάζει η ΕΠΟ – Εχουμε καιρό για τα τηλεοπτικά”

Print Friendly, PDF & Email

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1 κατέστη σαφές ότι οι ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας δεν συναινούν στην αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος για να οριστεί από την ΕΠΟ ο τελικός Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου.

Οπως αναφέρει η SL1 στην ανακοίνωσή της η “εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή της, περί έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 στις 12 Σεπτεμβρίου”.

EΠΟ: Στις 12/9 o Τελικός Κυπέλλου – Super League: Στις 12/9 η έναρξη του πρωταθλήματος

Επ’ αυτού του θέματος τοποθετήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση της ΕΠΟ.

«Θεωρώ απαράδεκτο η ΕΠΟ να προσπαθεί να επιβάλει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Θα κοιτάξω για λόγους αρχής να ζητήσω από ΕΠΟ τα λεφτά που θα χάσει ο Παναθηναϊκός από τη μη έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι δυνατό να αποφασίζει και να διατάζει η ΕΠΟ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αλαφούζος και αναφέρθηκε εν συνεχεία στο μείζον θέμα των τηλεοπτικών, σημειώνοντας: «Έχουμε καιρό έως την Παρασκευή να τελειώσουμε τη διαδικασία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου».

Στροφή 180 μοιρών από τη NOVA: Πρόταση σε “άστεγους” και ΠΑΟΚ που θέλει 8 εκάτ. ευρώ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή