Αλλαγή στον ΚΑΠ: Εκτός αγωνιστικών χωρών οι διερμηνείς των ομάδων!

Intime/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Print Friendly, PDF & Email

Οι διερμηνείς των ομάδων δεν θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο στους αγώνες της νέας σεζόν αφού στο νέο ΚΑΠ η σχετική πρόβλεψη απαλείφθηκε!

Η απόφαση της ΕΠΟ ίσως σχετίεται με το γεγονός ότι πρόεδροι συγκεκριμένων ομάδων δηλώνονταν ως διερμηνείς εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων και κάποιες φορές παραπέμπονταν στο πειθαρχικό όργανο για τη συμπεριφορά τους.

Το SoccerPlus δημοσιεύει τη σχετική διάταξη του νέου ΚΑΠ:

“Στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής επιτρέπει να εισέρχονται και να παραμένουν τα εξής πρόσωπα: α) Ο γιατρός του αγώνα (ή ο εκτελών χρέη γιατρού αγώνα στα τοπικά πρωταθλήματα και όπου τούτο επιτρέπεται). β) Δύο τραυματιοφορείς Επίσης, ο διαιτητής επιτρέπει, βάσει των καταστάσεων που του παραδίδουν οι διαγωνιζόμενες ομάδες, να εισέρχονται και να παραμένουν, εφ’ όσον του επιδείξουν την ταυτότητά τους (αστυνομική ή επαγγελματική) ή πιστοποιητικό μόνο τα εξής πρόσωπα: α) Ένας γιατρός για κάθε ομάδα. β) Ένας εκπρόσωπος της κάθε ομάδας. γ) Ο φυσικοθεραπευτής της κάθε ομάδας. δ) Ο προπονητής κάθε ομάδας και ο τυχόν βοηθός του. ε) Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας. στ) Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας. ζ) Ο γυμναστής ή αναλυτής της ομάδας.

Προκειμένου για αγώνες επαγγελματικών κατηγοριώ νη διοργανώτρια με την προκήρυξη της καθορίζει τον αριθμό των δικαιούμενων προσώπων σε συμφωνία με τα επιτρεπόμενα και τηρούμενα σε διεθνείς διασυλλογικούς αγώνες και σε άλλους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή