Ανακλήθηκε το πιστοποιητικό του Διαγόρα, στον “αέρα” το ματς με την ΑΕΚ Β’ – Συνάντηση SL2 με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Print Friendly, PDF & Email

Στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Διαγόρα Ρόδου, προχώρησε Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η εταιρεία «RC CYCLES RACING LTD» που ήθελε να πάρει το 71.43% των μετοχών της ΠΑΕ Διαγόρας, δεν δικαιολόγησε από τον ισολογισμό της τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με αποτέλεσμα το πιστοποιητικό να ανακληθεί.

Στην ομάδα της Ρόδου και περίμεναν χθες να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης για να προσφύγουν στο Διοικητικό Εφετείο.

Ωστόσο, όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή, το προγραμματισμένο για το Σάββατο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β θα οδηγηθεί σε αναβολή, αφού δύσκολα θα συζητηθεί η προσφυγή της ΠΑΕ άμεσα.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες αποφάσεις για ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν ακόμα ελεγχθεί.

Όσον αφορά τη Ζάκυνθο παραιτήθηκε από το δικόγραφο της αίτησηε ανάκλησης δύο αποφάσεων της ΕΕΑ περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού και ουσιαστικά έδειξε να εγκαταλείπει την προσπάθεια εισόδου στο πρωτάθλημα της SL2.

Συνάντηση με Οικονόμου

Η επιτροπή της Super League 2 θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα (18:30) µε τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, µε κύριο θέµα συζήτησης το τηλεοπτικό συμβόλαιο της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

Η ΕΡΤ δε δέχεται να ανέβει πάνω από 4,3 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει ενώ από την SL2 έχει ζητήσει στην αντιπρόταση της 4,7 εκατομμύρια ευρώ, συν µπόνους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή