Ανω κάτω έγινε πολυκατοικία στο Βόλο από… ροζ διαμέρισμα που λειτουργούσε παράνομα

Print Friendly, PDF & Email

Ησυχία στο… ροζ διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, εξαιτίας του οποίου έχει αναστατωθεί μία ολόκληρη πολυκατοικία τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες. Οι ενοικιαστές του διαμερίσματος έφυγαν και αντί για τακούνια και τριξίματα από κρεβάτια, ένοικοι άλλων διαμερισμάτων άκουγαν εργασίες… καθαριότητας.

«Το διαμέρισμα την Τρίτη (23/2) εκκενώθηκε κι άρχισαν να το καθαρίζουν. Ωστόσο φοβόμαστε ότι είναι θέμα χρόνου να ενοικιαστεί ξανά και να έχουμε τα ίδια. Είμαστε οικογενειάρχες άνθρωποι. Φοβόμαστε. Για όλα. Για τα παιδιά μας. Που μπαίνουν και βγαίνουν καθημερινά τόσοι άνθρωποι, χωρίς μάσκες, που πιάνουν πόμολα, διακόπτες, κουμπιά από το ασανσέρ», ανέφερε ιδιοκτήτης διαμερίσματος που ζει «εφιάλτη» τους τελευταίους μήνες.

Ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στην πολυκατοικία που έχει γίνει άνω –κάτω εξαιτίας του συγκεκριμένου διαμερίσματος του 2ου ορόφου ετοιμάζονται να καταφύγουν στην Εισαγγελία Βόλου. Θα απευθυνθούν σε δικηγόρο και θα εξετάσουν αν μπορούν να προχωρήσουν και σε κινήσεις για να μπλοκάρουν τη διάθεση του συγκεκριμένου διαμερίσματος μέσω γνωστής πλατφόρμας ενοικίασης καταλυμάτων.

Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία ζουν επιφανείς επαγγελματίες που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι τους επιφύλαξε η… τύχη. Ενοικος διαμερίσματος είχε υποστεί σοκ, όταν ανοίγοντας την εξώπορτα του διαμερίσματος αντίκρισε έναν άνδρα με κατεβασμένα τα παντελόνια. «Ηταν πελάτης που είχε κάνει λάθος κουδούνι. Είχε κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχο και ήταν έτοιμος. Ο σύζυγος της κυρίας που άνοιξε την πόρτα ανέβασε πίεση. Εκαναν πόσο καιρό να συνέλθουν από το συμβάν», περιγράφει γείτονας.

Από τότε και μετά, τα άτομα που ενοικίαζαν το διαμέρισμα με στόχο να παρέχουν ερωτική συντροφιά έγιναν πιο προσεκτικοί. Εβαψαν με μπογιά τον αριθμό 2 για να ξεχωρίζει το διαμέρισμα, φρόντισαν να βάλουν πορτιέρη στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας για να οδηγεί τους ενδιαφερόμενους στο σωστό διαμέρισμα και γνωστοποιούσαν αν υπάρχει… διαθεσιμότητα ή όχι κρεμώντας από το μπαλκόνι πράσινο ή κόκκινο σχοινί ανάλογα με την περίπτωση.

Ενοικοι έχουν προχωρήσει σε αλλεπάλληλες καταγγελίες στην αστυνομία για το ροζ διαμέρισμα, ωστόσο θα πρέπει να πιστοποιηθεί αδίκημα για να μπορέσει να υπάρξει παρέμβαση.

Προσανατολίζονται να απευθυνθούν σε Εισαγγελία και δικηγόρο στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν στο μέλλον ανάλογα σκηνικά, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η γενική συνέλευση της πολυκατοικίας.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή