Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου: Ευγενίου και Κούγιας εμπλέκουν ΑΕΚ και Άρη σε περιπτώσεις οφειλών σε ποδοσφαιριστές!

Print Friendly, PDF & Email

Η απόρριψη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ της αίτησης αναψηλάφησης, που κατέθεσε ο Ηρακλής, για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Μάρα, στον οποίο οφείλονται 200.000 ευρώ, δημιούργησε αλυσιδωτές αντιδράσεις, αφού ο μεγαλομέτοχος Στράτος Ευγενίου δηλώνει απρόθυμος να εξοφλήσει την οφειλή, ενώ ο Αλ. Κούγιας δήλωσε ότι παύει η εμπλοκή του με τον Ηρακλή.

Ωστόσο, αμφότεροι, στις δηλώσεις που έκαναν δεν δίστασαν να υποστηρίξουν ότι με βάση  την απόφαση για τον Μάρα, παρόμοιες περιπτώσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν η ΑΕΚ, ο  Άρης και άλλες ομάδες!

Ο Ευγενίου δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο SDNA: «Άρης και ΑΕΚ έχουν πόσες τέτοιες υποθέσεις. Θα κρίνει αυτός εμένα; Στους παίκτες που θα χάσουν τη δουλειά τους τι θα πει; Εγώ στο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα πληρώνω ενώ αυτός μόνο παίρνει και λέει  μ!@#$%^!ς».

Ο Κούγιας στη δήλωση που έκανε τόνισε μεταξύ άλλων: “Δυστυχώς η σημερινή δικαστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, κατά τη νομική μου κρίση αποτελεί δεδικασμένο για όλες τις ΠΑΕ, οι οποίες διαλύθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων και θα πρέπει να ανησυχούν από σήμερα εύλογα η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, η ΠΑΕ ΟΦΗ και άλλες σημαντικές δυνάμεις του ελληνικού ποδόσφαιρου.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή