“Ανώνυμο” σχόλιο για άβουλες Ενώσεις, εξόργισε τις ΕΠΣ που έκαναν ένσταση

Γενική Συνέλευση ΕΠΟ (φωτογραφία αρχείου)
Print Friendly, PDF & Email

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και συγκεκριμένα τη ώρα της υποβολής των ενστάσεων των πέντε Ενώσεων (ΕΠΣ Πειραιά, ΕΠΣ Λασιθίου, ΕΠΣ Χανίων, ΕΠΣ Ρεθύμνου και ΕΠΣ Ηλείας) κατά των τροποποιήσεων του καταστατικού.

Ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος ρώτησε τον πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιώργο Ανατολάκη, γιατί καταθέτει εκείνος τις ενστάσεις εκ μέρους όλων των ΕΠΣ. Ο Ανατολάκης του απάντησε πως έχει συνεννοηθεί με τον Αλέξη Δέδε για να κατατεθούν όλες μαζί και στην συνέχεια από το βάθος της αίθουσας ακούστηκε ένα σχόλιο για άβουλες Ενώσεις από εκπρόσωπο ΕΠΣ, ο οποίος δεν ανέφερε το όνομά του.

Ο Ανατολάκης αντέδρασε, ρώτησε το όνομα του εκπροσώπου της Ένωσης αλλά απάντηση δεν πήρε. Έντονη ήταν η αντίδραση και του εκπροσώπου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη ενώ αντέδρασε και η ΕΠΣ Χανίων. «Να σηκωθεί πάνω εάν είναι άντρας και να μας πει ποιος είναι. Εμένα με λένε Κουλούρη και δεν μας προστατεύετε», φώναζε οργισμένος ο παράγοντας της ΕΠΣ Ηλείας.

Το άτομο που έκανε τον χαρακτηρισμό στην συνέχεια απλώς σήκωσε το χέρι του χωρίς να πει πάλι ποιος είναι και μετά βγήκε για λίγο εκτός της αίθουσας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή