Αντωνίου για υποψηφιότητα Γκαγκάτση: “Η παρουσία του θα δώσει στην ΕΠΟ μια άλλη διάσταση και ηρεμία”

Print Friendly, PDF & Email

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα τα οποία βάζουν τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση σε πρώτο πλάνο για τη διαδοχή του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Αντωνίου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «Βλέπουμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε μία κορυφαία θέση σε μία κορυφαία ομάδα και νομίζω ότι θα δημιουργηθεί ένα κενό στον ΠΑΟΚ , αλλά η παρουσία του θα δώσει μία άλλη διάσταση στην ΕΠΟ και μία ηρεμία».

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι φίλος και γνωστός για τις δυνατότητες του και είναι θεμιτό το να αναλάβει την προεδρία αν προκύψει αυτό, βέβαια εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για αυτό. Ο ίδιος βρίσκεται σε μία μεγάλη ομάδα με υπεύθυνη θέση και δεν ξέρω αν είναι εφικτό το να αποχωρήσει από αυτή τη θέση για να αναλάβει το πόστο του προέδρου της ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο έχει περάσει στην εποχή του VAR, με τον ΠΑΟΚ να έχει πρωτοστατήσει σε αυτή την καινοτομία κάτι που ηχεί εύηχα στον ποδοσφαιρικό κόσμο».

Για το αν προσφέρει ηρεμία στην ΕΠΟ μία τέτοια απόφαση: «Η ΕΠΟ δεν ήταν σε ηρεμία αυτά τα χρόνια, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μπορεί να φέρει αναστάτωση. Ο Μάκης Γκαγκάτσης προσφέρει και μία σύνδεση με τη Superleague 1 και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Για το τι θα τον συμβούλευε ο ίδιος: «Είναι μία προσωπική απόφαση η οποία δεν εξαρτάται μόνο από τον Μάκη Γκαγκάτση αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη που πρέπει να σταθμίσει τα οφέλη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή