Αντωνίου: Κάποια άρθρα του νόμου έχουν δημιουργήσει προβλήματα

Ο Α. Αντωνίου, εκπροσωπώντας την ΕΠΟ στη Βουλή. Πίσω του διακρίνεται ο δικηγόρος της ΕΠΟ, Β. Σαράκης και δίπλα ο πρώην πρόεδρος της ΣΛ1, Λ. Μπουτσικάρης
Print Friendly, PDF & Email

Κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στη Βουλή για την ολιστική μελέτη, παρέστησαν και μίλησαν ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστ. Αντωνίου και πρόεδρος της SL1, Λ. Μπουτσικάρης.

Μεταξύ άλλων είπαν:

Αντωνίου: Πρέπει να προσαρμοστεί και ο νόμος με την ολιστική μελέτη. Κάποια άρθρα έχουν δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Ευελπιστώ στην καλή πρόθεση όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου πιστευω ότι θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να γίνουν βήματα μπροστά. Η αναδιάρθρωση είναι στο σωστό δρόμο.

Μπουτσικάρης: Δυστυχώς η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι αυτή που περιέγραψε ο κύριος υφυπουργός. Οι αλλαγές που εισηγείται η ολιστική μελέτη και τα μέτρα στήριξης του ποδοσφαίρου που έχει λάβει η κυβέρνηση κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Ηταν βασική συνθήκη για την ύπαρξη της Super League και υπάρχει στο καταστατικό μας ότι όποια ομάδα δεν θέλει να συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση να μην συμμετέχει. Ωστόσο οι ομάδες δεν θέλουν να πάρουν μέρος σε πρωτάθλημα με αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή