Απάντηση του SoccerPlus στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Αχαϊας

Print Friendly, PDF & Email

Με έκπληξη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Αχαϊας ότι το SoccerPlus είναι το μοναδικό ΜΜΕ στο οποίο αναφέρεται  η διάψευση για την επιστολή των “14 Ενώσεων” στην ΕΠΟ.

Με απορία διαπιστώνουμε την απροθυμία της ΕΠΣ Αχαϊας να προβεί σε επανόρθωση και με λύπη, αφού πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους θέματα μπορούν να επιλύονται με εκατέρωθεν καλή διάθεση που από την πλευρά μας υπάρχει, είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να πούμε ότι η συγκεκριμένη Ένωση από το Σάββατο 2 Μαϊου γνωρίζει:

Α. Ότι η εν λόγω επιστολή δημοσιεύτηκε αρχικά ως “αποκάλυψη” στην ιστοσελίδα sportstonoto και όχι στο SoccerPlus.

B. Ότι όπως συνήθως συμβαίνει, αναπαράχθηκε από πολλές ιστοσελίδες μεταξύ των οποίων και η δική μας. Αναδημοσιεύθηκε επίσης αυτούσια σε ιστοσελίδες όπως thrakisports, magnesianews, metrosport, e-ptolemeos, sportime24 κ.α.

Γ. Ότι σε όποια αναδημοσίευση υπήρξε πηγή, η πηγή παρέπεμπε στην ιστοσελίδα sportstonoto και όχι στο SoccerPlus.

Δ. Ότι όσες άλλες Ενώσεις διέψευσαν (π.χ. ΕΠΣ Καρδίτσας) αρκέστηκαν στη διάψευση της επιστολής και δεν επέλεξαν να διαψεύσουν συγκεκριμένο ΜΜΕ, όπως έκανε η ΕΠΣ Αχαϊας.

Ε. Ότι το SoccerPlus δημοσίευσε άμεσα την επιστολή διάψευσης της ΕΠΣ Αχαϊας, κάτι που δεν συνέβη από την πλευρά της συγκεκριμένης Ένωσης, η οποία παρότι της ζητήθηκε και παρότι γνωρίζει τα πραγματικά περιστατικά, δεν επέδειξε καμία διάθεση να διορθώσει την άστοχη αναφορά της.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

«SP»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή