“Απάντηση” Τζώρτζογλου σε Αυγενάκη: Δεν μας φταίει η ΕΠΟ για την ακαταλληλότητα του Παγκρητίου

Print Friendly, PDF & Email
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μόλις έμαθε πως ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2022 θα γίνει στα Τίρανα της Αλβανίας, προέβη σε ανάρτηση στο twitter κατηγορώντας τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για την απώλεια αυτής της διοργάνωσης.
Ως γνωστόν, η ΕΠΟ απέσυρε την υποψηφιότητα του Παγκρητίου επειδή ήταν ακατάλληλο και επειδή τα έργα που έπρεπε να γίνουν ώστε να θέσει υποψηφιότητα δεν έγιναν ποτέ, χωρίς ευθύνη της Ομοσπονδίας. Η ΕΠΟ αποφάσισε να διεκδικήσει τον τελικό του 2023 με υποψήφια έδρα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ “OPAP Arena”.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, έκανε σήμερα ανάρτηση για το ίδιο θέμα στο facebook, με την οποία ουσιαστικά απαντά στον υφυπουργό Αθλητισμού σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη της μη διεκδίκησης της διοργάνωσης του τελικού.
Η ανάρτησή του στο Facebook:
ΤΕΛΙΚΟΣ του UEFA Europa Conference League Finals 2022 στα Τίρανα και όχι στο Παγκρήτιο Στάδιο…
Γιατί;;;
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας…..
Ας σταματήσουμε να ρίχνουμε ευθύνες εκατέρωθεν…
Δεν μας φταίει καμία ΕΠΟ όταν το Παγκρήτιο κάπου έξι χρόνια είναι χωρίς σκέπαστρο και με πολλές άλλες βασικές ελλείψεις…
Δεν μας φταίει καμία ΕΠΟ όταν δεν προχώρησαν στο ελάχιστο τα προαπαιτούμενα που η UEFA ζητούσε και ΗΘΕΛΕ για να μας δώσει στο Ηράκλειο την υψηλού επιπέδου διοργάνωση τον UEFA Europa Conference League Finals 2022 –2023.
Χάθηκε η διοργάνωση γιατί ολιγωρήσαμε πλην της Περιφέρειας Κρήτης και τον τελευταίο χρόνο του δήμου Ηρακλείου…
Το Παγκρήτιο έχασε την ευκαιρία επειδή κάποιοι αναρμόδιοι θέλησαν να γίνουν “αρμόδιοι” επειδή τους “ενοχλούσαν” οι πραγματικά ΑΡΜΟΔΙΟΙ..
Η διοργάνωση χάθηκε γιατί οι γείτονες και “αντίπαλοι” Αλβανοί στην διεκδίκηση λειτούργησαν πιο έξυπνα, πιο ουσιαστικά, χωρίς πολλά επικοινωνιακά τρικ (φωτογραφίες και κάμερες)…
Κυρίως όμως μας νίκησαν γιατί το δικό τους ΝΕΟ επιβλητικό, υπέροχο, και υπερσύγχρονο Στάδιο, το “Air Albania Stadium” δεν συγκρίνεται με το προβληματικό Παγκρήτιο που ακόμα και σήμερα παραμένει χωρίς σκέπαστρο…
Υπάρχουν κι άλλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου κάντε κάτι τουλάχιστον να μη χαθούν και αυτές για το Παγκρήτιο.

ΤΕΛΙΚΟΣ του UEFA Europa Conference League Finals 2022 στα Τίρανα και όχι στο Παγκρήτιο Στάδιο…
Γιατί;;;
Ας μην…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Τζώρτζογλου στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή