Απειλή αφαίρεσης βαθμών στον Πανιώνιο για οφειλές σε Ανσαριφάρντ και Σιώπη

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, μεταξύ άλλων αποφάσεων επιδίκασε το ποσό των 34.388 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου, Καρίμ Ανσαριφάρντ και επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στους “κυανέρυθρους” εφόσον δεν εξοφλήσει τον Μανώλη Σιώπη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τζόναταν Τζίζους Μπάουμαν του Γιάν, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 137/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που μετέχει, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020, κατόπιν προηγούμενης γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως.

Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ας, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 165/2020 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, καταβληθεί/εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ Πανιώνιος, σε δύο (2) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης, αναφορικά με οποιαδήποτε δόση, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει, για το σύνολο του ποσού των 34.388,97 € και των νομίμων τόκων.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αναστασίου Βενέτη του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 12/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που μετέχει, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020, κατόπιν προηγούμενης γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Γεράσιμου ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που μετέχει, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020, κατόπιν προηγούμενης γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως.

Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νικόλαο Πουρτουλίδη του Αδάμ, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 169/2020 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, καταβληθεί/ εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ Απόλλων Πόντου σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης, αναφορικά με οποιαδήποτε δόση, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει, για το σύνολο του ποσού του ποσού των 21.954,08 € και των νομίμων τόκων.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Πανιώνιος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Σιώπη του Παρασκευά, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που μετέχει, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020, κατόπιν προηγούμενης γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως.

Θεωρεί ότι η από 19.03.2020 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 9457/01.04.2020 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μιχάλη Φράγκου του Κωνσταντίνου κατά της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ουδέποτε ασκήθηκε και κηρύσσει καταργημένη τη δίκη που ανοίχθηκε με αυτή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή