Απίστευτο: H Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εκδίκασε το 2023 υπόθεση χειραγώγησης αγώνα της Super League 2, που έγινε το 2021!

Print Friendly, PDF & Email

Το πρόβλημα με τις υποθέσεις που αφορούν “χειραγωγημένους αγώνες” και στοιβάζονται στην Επιτροοή Δεοντολογίας, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια.

Ο Ιωνικός βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη Super League, ωστόσο, μόλις χθες η Επιτροπή Δεοντολογία (δικαστικό τμήμα) εκδίκασε την υπόθεση του αγώνα με το Διαγόρα που έγινε το Μάιο του 2021, όταν η ομάδα της Νεάπολης αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Σύμφωνα με τη Live Sport: “Στην Επιτροπή Δεοντολογίας συζητήθηκε χθες το ύποπτο χειραγώγησης -σύμφωνα με τη Sportradar- παιχνίδι Διαγόρα – Ιωνικού (3-5). Πρόκειται για παιχνίδι των πλέι οφ της SL2 που διεξήχθη τον Μάιο του 2021.

Τότε οι Κυανόλευκοι είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-0 στο 13′ και στο ημίχρονο είχαν ολοκληρώσει την ανατροπή. Κλήθηκαν να καταθέσουν και ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ρόδου. Πρόκειται για τους Τσιαντούλα, Αθανασίου, Ρουγκάλα και Κωστούλα.”

Το SoccerPlus τον περασμένο Ιούνιο είχε αποκαλύψει ότι “101 υποθέσεις παράνομου στοιχηματισμού και χειραγώγησης αγώνων εκκρεμούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.Πρέπει να τονιστεί ότι αυτές οι υποθέσεις αφορούν το διάστημα από 01/06/2021 έως 29/04/2022.”

Το θέμα είναι ότι εφόσον υπάρξουν ομάδες που κριθούν ένοχες, κινδυνεύουν με ποινή υποβιβασμού ή / και αφαίρεσης βαθμών, άρα θα έπρεπε αυτές οι υποθέσεις να εκδικάζονται και να κλείνουν σε πειθαρχικό επίπεδο, γρηγορότερα.

Διαβάστε ακόμα:

Υπό διερεύνηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ 101 υποθέσεις χειραγώγησης και παράνομου στοιχηματισμού!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή