Από τη Nova οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020/21 - Στα 7 εκατ. ευρώ η συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι έφτασε σε συμφωνία με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της σεζόν 2020-21.

Οι “πράσινοι” ικανοποιήθηκαν οικονομικά από τη Nova και τελικά έφτασαν σε συμφωνία με τη συνδρομητική τηλεόραση, η οποία πλέον έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και των 14 ομάδων της SL1.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Nova αγγίζει τα επτά εκατ. ευρώ ετησίως, εφόσον βέβαια οι “πράσινοι” πιάσουν και μπόνους της εισόδου στην τετράδα. Σε κάθε περίπτωση το “τριφύλλι” είναι εμφανώς κερδισμένο συγκριτικά με πέρυσι, όπου είχε μία συμφωνία στα 5,2 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να σταματήσει η λειτουργία του Παναθηναϊκός TV, το οποίο θα παρέχει δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη.

Από εκεί και πέρα το “τριφύλλι” έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων σε όσους έσπευσαν να αγοράσουν συνδρομή για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Νova.

Σε ό,τι αφορά το «Παναθηναϊκός TV» θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του «Παναθηναϊκός TV» να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά στο www.paotv.gr με μια απλή εγγραφή».

Καμία δημοσίευση για προβολή