Αποκλεισμός υποψήφιου προέδρου από τις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας – Καγγελίδης: “Ανήθικο και ανέντιμο να χρησιμοποιούν τέτοια δόλια μέσα”

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δαμιανού Καγγελίδη για τον αποκλεισμό του απο την προεδρία της ΕΠΣ Δράμας:

“Η αγάπη μου για τον Πανδραμαϊκό είναι γνωστή σε όλη τη Δράμα. Όπως επίσης είναι γνωστή η συνδρομή και η αρωγή που έχω προσφέρει στην αγαπημένη μου ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Παίρνοντας λοιπόν την τυπική βεβαίωση από το σωματείο του οποίου είμαι φίλαθλος απο μικρό παιδί( η οποία βεβαίωση επισυνάπτεται) κατέθεσα την υποψηφιότητα μου.

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση της εκλογικής επιτροπής της ΕΠΣ Δράμας. Πληρώνω κανονικά τη συνδρομή μου στο σύλλογο, εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν μπορώ να γνωρίζω πως βρέθηκα να είμαι μέλος του συλλόγου μόνο τους τελευταίους 11.5 μήνες.

Θεωρώ ανήθικο και ανέντιμο κάποιοι να χρησιμοποιούν τέτοια δόλια μέσα για να με αποκλείσουν από τις εκλογές. Θα μπορούσαμε να προσφύγουμε στις δικαστικές αίθουσες και να μπει το ποδόσφαιρο μας σε ένα φαύλο κύκλο εσωστρέφειας.

Εγώ και οι συνεργάτες μου ήρθαμε για να ενώσουμε τα σωματεία, όχι για να διχάσουμε. Αφήνουμε τον κ. Χατζησαρογλου και τις πρακτικές του στην κρίση των σωματείων. Όλη η ποδοσφαιρική Δράμα έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την κάθαρση στον πολύπαθο χώρο του δραμινού ποδοσφαίρου. Θα είμαστε δίπλα σε όλους όσους επιθυμούν την πραγματική εξυγίανση του ποδοσφαίρου και αποδοκιμάζουν αυτές τις πρακτικές του νυν προέδρου. Η αλλαγή θα επέλθει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Με τιμή
Καγγελίδης Δαμιανός”

Πηγή: dramasport

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή