Αρης: "Αγοράζουμε τον Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού λόγω ban"

Print Friendly, PDF & Email

Δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportime» υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα με δύο εκατομμύρια ευρώ και ότι ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αρης μέσω διαρροής επιβεβαιώνει πως η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία γίνεται με τη συνδρομή του Ολυμπιακού λόγω του ban που υπάρχει, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως τον αγοράζει ο ίδιος και δεν τον παίρνει δανεικό από τους “ερυθρόλευκους”. Δηλαδή τα δύο εκατ. ευρώ τα δίνει ο Αρης και ο Ολυμπιακός κάνει τον ενδιάμεσο μέχρι να αρθεί το ban.

Αναλυτικά η διαρροή των “κίτρινων”:

«Ο Άρης αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σέρβικη ομάδα. Η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει ο Άρης δεν του επιτρέπει να εγγράψει ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα, καταβάλλοντας ένα σημαντικό τίμημα όπως έχει συμφωνηθεί».

Μάλιστα μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία, ο Αρης επανήλθε με νέα διαρροή τονίζοντας:

«Κάνεις δεν μπορεί να μας κάνει υποδείξεις για το πως θα χειριζόμαστε τα δικά μας θέματα. Πολύ περισσότερο αυτοί που κάνουν συμμαχίες ανάλογα με το πως φυσάει ο άνεμος… Ούτε αυτοί που ανάγκασαν τον Άρη να αντιμετωπίζει το ban χωρίς να έχουμε εμείς την ευθύνη. Όλα θα βγουν στη φορά τις επόμενες μέρες…

Λίγη υπομονή…».

Καμία δημοσίευση για προβολή