Αστέρας Βλαχιώτη: “Ακριβοδίκαιη η διαιτησία του κ. Κατόπη, συγχαρητήρια”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League. Μετά το ματς ο Αστέρας Βλαχιώτη, παρότι δεν κέρδισε, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή Κατόπη και την ομάδα του για τη διαιτησία του.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Α. Σ. ΒΛΑΧΙΩΤΗ « Ο ΑΣΤΗΡ» πριν μία εβδομάδα σε ανακοίνωση της μετά τον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΡΟΔΟ είχε τονίσει ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Διαιτησία παρότι από ένα ανθρώπινο λάθος, χάσαμε τους βαθμούς της νίκης.

Σήμερα στον αγώνα μας με την Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα, λόγω ατυχίας και αστοχίας, δίνουμε συγχαρητήρια για την ακριβοδίκαιη διαιτησία τους στον αγώνα, κ. Κατόπη Ελευθέριο (Σάμου), στους βοηθούς Του Κο Τριαντάφυλλο Νικόλαο (Κορινθίας) και Κο Φραγκιαδάκη Γεώργιο (Λασιθίου), καθώς και στον 4ο Ko Κόκκορη Ηλία (Αρκαδίας).

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την αγωνιστικότητα και μαχητικότητα που έδειξαν στον αγώνα και δυστυχώς δεν ανταμείφθηκε με το γκολ που θα έφερνε τη νίκη.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή