Μπάδας: “Δηλώνω πως θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας, δεν έρχομαι να συγκρουστώ, αλλά να ενώσω”

Print Friendly, PDF & Email

Με επίσημη δήλωσή του, ο Γιώργος Μπάδας, γνωστοποίησε την κάθοδό του στις εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Ενωσης.

Η δήλωση του Γιώργου Μπάδα:

“Όταν ξεκίνησε αυτή η διερευνητική διαδικασία προκειμένου να εμπλακώ στα διοικητικά της Ε.Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ δεν σας κρύβω ότι είχα πολλές επιφυλάξεις και αναστολές. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου όμως αγκάλιασε την προσπάθειά μου,εκτίμησε ότι έρχομαι να δώσω γιατί δεν έχω ανάγκη να πάρω και με οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Γι’ αυτό τον λόγο ΔΗΛΩΝΩ πως θα είμαι υποψήφιος. Είμαι ανοιχτός σε δημιουργικές, συλλογικές διαδικασίες με ανθρώπους που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς στους συλλόγους τους και στο Ηλειακό ποδόσφαιρο. Οι φίλοι που με στηρίζουν να ξέρουν με βεβαιότητα ότι δεν έχω δεύτερες σκέψεις, ότι δεν θα κάνω παιχνίδια, θα είμαι αμερόληπτος και δεν θα αδικήσω κανέναν. Κάποιοι βλέπουν τις εκλογές σαν μια αντιπαράθεση στρατοπέδων.

Εγώ δεν έρχομαι να συγκρουστώ αλλά να ενώσω. Δεν είμαι άνθρωπος του πολέμου και των εντάσεων . Μπορεί από αυτές τις εκλογές εάν και εφόσον οι εκπρόσωποι των συλλόγων ψηφίσουν σοφά να προκύψει μια διοίκηση που να ανταποκρίνεται στην ανάγκη της αναβάθμισης του ποδοσφαίρου στον νομό μας.

Έγιναν λάθη, υπάρχουν καθυστερήσεις, ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Μπορούμε όμως να βάλουμε κανόνες ίσης μεταχείρισης και δικαιοσύνης.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε την καλύτερη δυνατή λειτουργία των κατηγοριών και πρωταθλημάτων. Να σχεδιάσουμε τα τμήματα υποδομών για να ξαναβγάλουμε μεγάλους παίχτες.

Να ανοίξουμε τα γραφεία της Ε.Π.Σ Ηλείας για όλες τις ομάδες και για όλους τους παράγοντες. Να σχεδιάσουμε και να καταρτίσουμε τις επιτροπές σε συνεργασία με τις ομάδες.

Να φτιάξουμε ένα διοικητικό συμβούλιο που θα υπηρετεί και θα εφαρμόζει τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης. Φιλοσοφία μου είναι η συλλογική προσπάθεια . Δεν πιστεύω σε μεσσίες και σωτήρες. ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Αυτό είναι το μοναδικό μου κίνητρο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή