Μπακογιάννης: ''Ο Μεγάλος Περίπατος βγήκε και δεν... βγήκε''

Print Friendly, PDF & Email

Στην παραδοχή πως ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας «βγήκε και δεν βγήκε» προχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης, προαναγγέλλοντας πως θα γίνουν αλλαγές στην οδό Πανεπιστημίου.

«Ο Μεγάλος Περίπατος βγήκε και δεν βγήκε. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση. Αλλά αυτή ήταν και η λογική του έργου. Ήταν να “τρέξεις” μια προσαρμογή, μια προσομοίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προαναγγέλλοντας αλλαγές στην οδό Πανεπιστημίου: «ξεχάστε την όπως την ξέρατε, πάμε για κάτι καινούριο».

Ο κ. Μπακογιάννης έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΙ την Τρίτη για νέο ειδικό πολεοδομικό σχέδιο στο οποίο θα περιλαμβάνονται τα μόνιμα έργα που προβλέπεται να ξεκινήσουν το 2021.

«Εχω φάει πάρα πολύ “ξύλο” για τον Μεγάλο Περίπατο», επανέλαβε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Οι διαγραμμίσεις του Μεγάλου Περιπάτου στις διασταυρώσεις με την Αμερικής, την Ομήρου, την Ιπποκράτους και τη Χαριλάου Τρικούπη είχαν χαλάσει με το… καλημέρα

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι το έργο –έστω και με την προσωρινή μορφή του– λειτουργεί, ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι, σε αντίθεση με το Σύνταγμα και τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, η Πανεπιστημίου πάει λιγότερο καλά, αν και όπως υποστήριξε, «κυκλοφοριακά λειτουργεί».

Πηγή: reader

Καμία δημοσίευση για προβολή