Μπαλτάκος: "Η Εφέσεων θα καλέσει τον ΠΑΟΚ εφαρμόζοντας την απόφαση του CAS - Μην ακούτε την προπαγάνδα του Ολυμπιακού"

Print Friendly, PDF & Email

Ο γνωστός νομικός Τάκης Μπαλτάκος, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό, Metropolis 95.5 και απάντησε στο ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί από τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων για τη φερόμενη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

«Το CAS αποφάσισε να επιστραφεί η υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να εκδικαστεί με την ελληνική νομοθεσία και να κριθεί η υπόθεση στη ουσία. Τώρα που ορίστηκε η Επιτροπή Εφέσεων, όταν συγκροτηθεί, θα καλέσει τον ΠΑΟΚ εφαρμόζοντας την απόφαση του CAS. Τι είχε πει το CAS; Πάρτε την απόφαση πίσω και δικάστε στην ουσία. Αυτό που ζητούσαμε εμείς. Από εκεί και πέρα, λέμε ότι όταν μπαίνει κάποιος στην ουσία δεν υπάρχει υπόθεση. Είναι αναμενόμενο, διότι δεν υπήρξε ποτέ πολυιδιοκτησία».

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ θα πάει και πάλι στο CAS και θα κερδίσει εκεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό, είναι θεωρητικό. Η νομοθεσία Γεραετρίτη λέει, εξάλλου, ότι η ποινή επιβάλλεται στην αγωνιστική περίοδο που διαπιστώνεται η παράβαση. Αν διαπιστωθεί το καλοκαίρι μόνο τότε πάει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αρα τον Νοέμβριο η Επιτροπή Εφέσεων, ας πούμε ότι διαπιστώνει παράβαση, είναι από το περσινό πρωτάθλημα. Αυτό που λέει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει. Και γιατί λέει για επτά βαθμούς, μπορεί να είναι πέντε. Μην ακούτε την προπαγάνδα του Ολυμπιακού».

Καμία δημοσίευση για προβολή