Μπαλτάκος: “Ο Μαρινάκης χτυπάει τον αέρα – Θα πάρουμε το πρωτάθλημα από τη Super League – Αυτά που λέει ο Αυγενάκης αφορούν άλλες ομοσπονδίες”! (audio)

Print Friendly, PDF & Email

Επίσης τόνισε ότι για τον κ. Μαρινάκη ότι: «Ενοχλείται, αναμενόμενα ίσως, επειδή η συγκεκριμένη ομάδα με την οποία έχω ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Παναθηναϊκός!».

Επίσης «στάθηκε» στην απόφαση της Γ.Σ. της ΕΠΟ, λέγοντας:

«Το βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης ηταν το Μητρώο. Για να παίξει μια ομάδα ερασιτεχνική θα πρέπει να ενταχθεί στο κρατικό μητρώο. Εάν το υπουργείο θεωρήσει οτι κάποιο έγγραφο δεν ειναι Σωστο δεν το επιτρέπει να παίξει. Αυτο για εμάς ειναι απαράδεκτο γιατι αρμόδια για το ποδόσφαιρο ειναι η Ομοσπονδία και δεν εχει κανέναν λόγο να υπαρχει. Για ποιο λόγο να υπαρχει η ΕΠΟ εάν η αδειοδότηση των σωματείων δε γίνεται απ αυτή και γίνεται απ το Κράτος. Τι δουλειά εχει το Κράτος, το λεει και το Σύνταγμα στο άρθρο 12».

Για τις αναρτήσεις Αυγενάκη υπογράμμισε: «Δεν σας κάνει εντύπωση οτι η ψηφοφορία είναι 57-4; Αυτά που λεει αφορούν άλλες ομοσπονδίες που ζουν απ’ το κράτος, που επιδοτούνται. Η ΕΠΟ δεν επιδοτείται απ’ το κράτος και τα 6300 σωματεία που λέει, τα περισσότερα αν όχι όλα, δεν ανήκουν στην ΕΠΟ. Το επιχείρημα της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και της άδειας των Περιφερειών καταρρίπτει το ίδιο το επιχείρημα του Μητρώου, γιατί αν ισχύουν αυτά, τι χρειάζεται το Μητρώο;».

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή