Μπεναβίδου: “Στημένα τα ματς της Δόξας Δράμας με ΟΦΙ και Λεβαδειακό – Τα έχω βάλει με συμμορία”

Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email

H επιχειρηματίας, Θεοπούλα Μπεναβίδου, που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, με παρέμβασή της στο Metropolis 95.5 προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες κάνοντας λόγο για στημένους αγώνες και ότι τα έχει βάλει με συμμορία.

Μεταξύ άλλων, η Θεοπούλα Μπεναβίδου είπε:

«Ο κόσμος να μάθει την αλήθεια για τη Δόξα. Μεγάλη αλητεία με στημένα παιχνίδια, ποιοι κρύβονται πίσω από τη Δόξα. Υπάρχουν μεγάλα αφεντικά, μου ζήτησαν 250 χιλιάρικα για να αφήσουν την ομάδα. Σκοπός είναι να ρίξουν την ομάδα και γίνεται το έλα να δεις. Τα μεγάλα αφεντικά είναι άλλα. Αυτοί που έρχονται από την Αθήνα και την Κρήτη. Την ομάδα την έχουν Κρητικοί, τα παιδιά στη διοίκηση παριστάνουν τις γλάστρες.

Εγώ πήγα να ζητήσω τη Δόξα και με πήγαν στην Αθήνα να τη ζητήσω από μπράβους. Το λέω, είναι γνωστά ονόματα της νύχτας. Έδειραν τον Φραντζέσκο και κανείς δε μιλάει. Ήταν στημένο κι εκείνο το ματς μεταξύ των προέδρων, το έγραψαν εφημερίδες. Έχω γνώση. Δεν μπορούν να ξεφτιλίζουν τη Δόξα. Δεν είμαστε τέτοια πόλη η Δράμα. Στη Δόξα είναι μέτοχοι που δεν έχουν καμία σχέση, ήταν 100 και τώρα 98, οι δυο συγχωρέθηκαν.

Όλη η Δράμα γνωρίζει και εγώ βγήκα μπροστά να μιλήσω. Η Δόξα δεν είναι τέτοια ομάδα, την ξεφτίλισαν. Έδωσα ονόματα, τα πάντα όλα. Να μάθει ο κόσμος τι γίνεται. Η απόλυση Κολιτσιδάκη ήταν θεατρινίστικη για να ηρεμήσει ο κόσμος. Δεν μπορεί να κάνει άλλο υπομονή, όλη η Δράμα βλέπει την ξεφτίλα. Άρον άρον έφυγε ο Κολιτσιδάκης.

Εγώ ενδιαφέρομαι άλλα για μια ομάδα καθαρή, όχι με μαφίες και στημένα. Όλα αυτά που σας λέω είναι γνωστά. Υπάρχουν και μαρτυρίες και καταγγελίες και τα πάντα . Δεν μπορούμε να σωπαίνουμε πλέον. Δεν είμαι μόνο εγώ, εγώ έκανα την αρχή. Είμαστε μια πόλη σε ομηρία. Το χθεσινό με την Ιεράπετρα και αυτό με τον Λεβαδειακό ήταν στημένα.

Θα σας πως πότε με πήγαν αυτοί οι άνθρωποι στην Αθήνα. Τα άλλα τα έχει αναλάβει ο δικηγόρος. Ξέρω τον κίνδυνο που διατρέχω, τα έχω βάλει με μεγάλη συμμορία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή