Μπέος: Αν με ρωτούσε ο Γκαγκάτσης θα του έλεγα να μην πάει για προέδρος της ΕΠΟ – Η πλειοψηφία των παραγόντων εκεί παίρνει γραμμή

Print Friendly, PDF & Email

 

Ο πρόεδρος του Βόλου στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε μεταξύ των άλλων είπε τα εξής:

Κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Και επανέλαβε: “Εγώ για τον Γκαγκάτση έχω πει ότι είναι ικανός, επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο, θέλω να πω ότι είναι ένα νέο παιδί στον χώρο του ποδοσφαίρου με πολλές προοπτικές. Και θα μπει στην θέση του προέδρου της ΕΠΟ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από μία συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη”.

– Μπορεί να ανταποκριθεί στην θέση του προέδρου της ΕΠΟ; “Θα σας πω κάτι. Όταν βρέθηκα με τον Ζαγοράκη του είχα πει, ότι σε τέσσερις μήνες από τότε που ανέλαβε θα παραιτηθεί. Και παραιτήθηκε. Και πλέον ο πρόεδρος όταν έχει την καυτή πατάτα θα του πριονίσουν την καρέκλα. Ο Μάκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ας ελπίσουμε να μην του πριονίσουν την θέση. Θα πάει εκεί. Γιατί ο μεγαλομέτοχος θα τον προτείνει. Αυτή είναι η συμφωνία του Σαββίδη με τον Μελισσανίδη. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Θα ήθελα ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε κάθε θητεία να επιλέγονταν από 500 ανθρώπους. Ακόμη και από 5.000 ανθρώπους, εάν είναι δυνατόν. Και να κρινόταν ο κάθε πρόεδρος της ΕΠΟ από την ικανότητά του. Εγώ πάντως θα του έλεγα να μην πάει καθόλου, εάν με ρωτούσε. Αυτοί που ψηφίζουν είναι… άστα. Όχι όλοι. Να μην αδικούμε τους πάντες. Η πλειοψηφία των παραγόντων εκεί πάντως, παίρνει γραμμή. Δεν ξέρω αν τους αρκεί να παίρνουν μία πρόσκληση για την Εθνική.

Θεωρώ ότι τα μέλη της ΕΠΟ καθορίζουν τις τύχες και τις διατάξεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Το γιατί τα κάνουν, ρωτήστε τους ίδιους. Όσο για το ποδόσφαιρο, για το Πρωτάθλημα αναφέρομαι, εκεί υπάρχει ένας έντονος ανταγωνισμός. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Βλέπω και τον ΠΑΟΚ καλύτερο από πέρυσι. Και τον Ολυμπιακό επίσης καλύτερο από πέρυσι. Τώρα, αφού δεν βγαίνει και ο πέμπτος στην Ευρώπη, δεν έχει νόημα.

Το σημαντικό είναι να πάνε καλά οι 4 ομάδες στην Ευρώπη. Για να κερδίσουμε ακόμη μία θέση ξανά την επόμενη σεζόν. Οι 4 ομάδες μέχρι αυτή την στιγμή ανταποκρίνονται, γιατί έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Οι μεγαλοπαράγοντες πιστεύω ότι το κατάλαβαν. Αυτές οι 4 ομάδες παρουσιάζουν πολύ μεγάλη βελτίωση. Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου, εκεί όντως θέλουμε βελτίωση. Το προηγούμενο διάστημα έπρεπε να δώσω πολύ μεγάλη βαρύτητα στην πόλη. Όσο για την ομάδα, σας θυμίζω πως μας κυνηγάει η ατυχία. Οι δύο από τους τρείς τερματοφύλακες έκαναν εγχείρηση χιαστού.

– Γιατί δεν βρέθηκαν φίλαθλοι του Άρη στον Βόλο; Γιατί αρνηθήκατε να δώσετε στους φιλάθλους του Άρη εισιτήρια; “Το είπα δέκα φορές. Να τα λέτε όλα. Υπάρχει μία εκκρεμότητα με τον Άρη. Ηθική και οικονομική. Σας δίνω μερικά παραδείγματα. Ήρθε ο Ολυμπιακός, ήρθε ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ. Παρόντες και οι οπαδοί τους στο Πανθεσσαλικό. Έγιναν ζημιές. Καταγράφηκαν και πλήρωσαν μετά από ένα μήνα όλες οι ομάδες, εκτός από μία. Για τις ζημιές που έγιναν από τους φιλάθλους του Άρη, ο Καρυπίδης, δεν πλήρωσε το παραμικρό. Είναι ηθικό το θέμα. Δεν έχω τίποτα με τους φιλάθλους του Άρη. Είχα καλές σχέσεις με τον Καρυπίδη. Τώρα δεν έχω. Είναι παραμυθατζής ο άνθρωπος. Αν πατήσεις στο google θα βγάλει το όνομά του δίπλα στο παραμύθι. Ας κάνει παρέα με όποιον θέλει. Εγώ κάνω παρέα με απλούς ανθρώπους. Όχι με αυτούς που φοράνε κόκκινη βερμούδα και κίτρινο πουκάμισο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή