Μπέος: "Χειρουργείο εξειδίκευσης στο ματς με τον Αρη, καλός μόνο για να κόβει κλήσεις ο Βάτσιος, τροχονόμος είναι"

Print Friendly, PDF & Email

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Metropolis 95,5, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Βάτσιου στο ματς με τον Αρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς Βόλος – Αρης και τον Βάτσιο: «Η σφαγή των αμνών έγινε. Χειρουργείο εξειδίκευσης. Αν και ο Βάτσιος με τον Ευαγγέλου φρόντισαν για ένα… μαύρο πέπλο συννεφιάς, εμείς, επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, βγάλαμε τον ήλιο εδώ στον Βόλο. Φροντίσαμε. Είπαμε ότι δεν βγήκε η μπάλα στο γκολ του Βόλου; Το πέναλτι το καταφανέστατο δεν το είδατε; Ήταν μεθοδικός ο Βάτσιος, δεν έδινε ούτε τον πυρετό του, οδήγησε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Να υπάρχει VAR και να πληρώνουμε τους κοπρίτες; Δεν έκανε θέατρο ο παίκτης. Βγαίνει ο παίκτης και λέει ότι ήταν καθαρό πέναλτι. Δεν έχουμε τίποτα με τον Άρη, συγχαρητήρια, αλλά κέρδισαν χωρίς να αξίζουν. Εμείς που το ξέρουμε το αντικείμενο όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν Άρης.

Εγώ είπα ότι είναι κακός διαιτητής ή έχει εμπάθεια. Εμείς κάναμε την καταγγελία και ας προχωρήσει με ό,τι προβλέπει ο νόμος. Και ούτε θα σηκώσουμε το γάντι. Υποβάλαμε μηνυτήρια αναφορά σε Βάτσιο και Ευαγγέλου. Πρέπει αυτές οι διαιτησίες να ψαχθούν σε πολύ βάθος, μήπως υπάρχει και κάτι άλλο, ποτέ δεν ξέρεις. Οικονομικό ή στοίχημα. Από τη στιγμή που στο VAR έχει επτά κάμερες πως μπορεί να μην το δει; Η μπάλα που πέρασε 100% έξω πως το είδατε; Σίγουροι πως μπορεί να είναι; Τους διαψεύδει η εικόνα, δεν είναι ικανοί να προστατεύσουν το άθλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν άξιζε ο Άρης την νίκη. Η κατοχή 68%-32%. Πες μου ποια φάση έκανε ο Άρης. Δώσε αυτό που δικαιούται. Πως ο Άρης πήρε το πέναλτι, να πάρει και ο Βόλος.

Να πάνε σπίτι τους να ησυχάσουμε. Χορτάσαμε από τέτοιους ανθρώπους. Ο Βάτσιος είναι καλός να κόβει κλήσεις, τροχονόμος είναι. Δεν αποδίδουν οι μηνύσεις και ποιες πρακτικές αποδίδουν, του Τζήλου και του Κωνσταντινέα; Ή του Ευαγγέλου που έβαλαν φωτιά στο σπίτι του; Εμείς προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη. Ας αφήσει ο Σιδηρόπουλος τις απεργίες, τα συνδικαλιστικά. Δεν μου στέρησε από την ομάδα μου βαθμούς;»

Ο Μπέος κατέληξε λέγοντας: «Η απόφαση για το Ολυμπιακό από το Διαιτητικό πότε θα βγει; Περιμένουν τον κορωνοΐό; Ελλάδα, Παναγία μου, πόσο μετάνιωσα που έφερα τα παιδιά μου εδώ. Αν πιάσουν κανέναν μικροπωλητή πως δικάζεται σε δύο ημέρες; Εδώ τι γίνεται, θα βγει καμία απόφαση;».

Πηγή: Αθλητικό fm

Καμία δημοσίευση για προβολή