Μπέος: ''Δεν θα λέμε ότι έγινε ο Βόλος... Μονακό, αλλά ότι το Μονακό θα γίνει Βόλος''

Print Friendly, PDF & Email

Υπό τους ήχους κλαρίνων εγκαινίασε το έργο στην οδό Καραμπάτζη, ο Αχιλλέας Μπέος λέγοντας οτι σύντομα το Μονακό θα αντιγράφει τον Βόλo

Συνοδεία… κλαρίνων έφτασε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην οδό Καραμπατζάκη χθες το πρωί, προκειμένου να εγκαινιάσει το πρώτο τμήμα του έργου, το οποίο παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, o δρόμος άνοιξε και ήδη σε αυτόν κυκλοφορούν οχήματα με ταχύτητα έως 30 χιλιόμετρα ενώ έχουν τοποθετηθεί νέα παγκάκια και δέντρα στα πεζοδρόμια.

Ο κ. Μπέος τόνισε ότι η Δημοτική του Αρχή λειτουργεί προς το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων και πως όλος ο Δήμος μετατρέπεται και πάλι σε ένα απέραντο εργοτάξιο για να κατασκευαστούν έργα που στερήθηκαν για χρόνια οι πολίτες του Βόλου και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν είναι προεκλογική.

«Επ ευκαιρία ζητώ την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή των πολιτών για τις ταλαιπωρίες που αναπόφευκτα θα υπάρξουν, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο Βόλος αλλάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Σε λίγο θα μπορούμε να λέμε ότι δεν θα γίνει ο Βόλος Μονακό, αλλά το Μονακό Βόλος» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: gazzetta

Καμία δημοσίευση για προβολή