Μπέος: “Η υποψηφιότητα του Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ αποτελεί θετική εξέλιξη για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με δήλωσή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της θεσσαλικής ΠΑΕ, εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμφίβολα αποτελεί μια θετική εξέλιξη και μια ευκαιρία για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μια σημαντική προσωπικότητα του χώρου, έχει όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να επιτύχει στο έργο που προτίθεται να αναλάβει, αρκεί να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές και επιλογές με αποφασιστικότητα, χωρίς ταλαντεύσεις και κυρίως χωρίς να υποκύψει στις αναμενόμενες από γνωστούς και μη εξαιρετέους παράγοντες του χώρου που το μόνο που τους ενδιαφέρουν είναι τα ιδιοτελή μικροσυμφέροντα των ομάδων τους.

Εύχομαι και ελπίζω ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν θα υποπέσει στα λάθη των προκατόχων του και σε κάθε περίπτωση του εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας.

Αχιλλέας Μπέος

Πρόεδρος ΠΑΕ Βόλος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή