“Μπλόκο” στην κεντρική διαχείριση της Super League από Ολυμπιακό και Άρη

Print Friendly, PDF & Email
Αρνητικοί στην πρόταση να περάσει στο καταστατικό της Σούπερ Λίγκας η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ για την περίοδο 2022 – 2023 ήταν ο Ολυμπιακός και ο Άρης η θέση του οποίου μεταφέρθηκε παρότι δεν εκπροσωπούνταν στη Γενική Συνέλευση.
Το θέμα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της ΓΣ του συνεταιρισμού, η οποία είχε ως θέμα την έγκριση της προκήρυξης του επόμενου πρωταθλήματος η οποία δεν εγκρίθηκε με ψήφους 7-6.
 
Η πρόταση έγινε δεκτή από τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και από όλες τις υπόλοιπες πλην Ολυμπιακού και Άρη ομάδες αλλά τελικά δεν ελήφθη απόφαση με το πρόσχημα ότι το θέμα δεν περιλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη.
Η θέση του Ολυμπιακού όπως εκφράστηκε από τον Τ. Αγραφιώτη ήταν ότι όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει, όποιος δεν θέλει μπορεί να μη συμμετέχει.
Για την πρόταση να μπει στο καταστατικό της Σούπερ Λίγκας η κεντρική διαχείριση κατηγορήθηκε από τους “ερυθρόλευκους” ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Β. Γκαγκάτσης ο οποίος απάντησε λέγοντας: “αν ήταν δική μου η πρόταση και μπορούσα να κάνω ότι θέλω του προέδρους των ομάδων δεν θα ήμουν σε αυτήν τη θέση…”
Ένταση υπήρξε και ανάμεσα στον Μπέο και τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, λόγω της άρνησης των “ερυθρόλευκων” να υπαχθούν σε αυτήν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή