Μπόλονι: ”Αναλαμβάνω τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα, τα αποτελέσματα θα δείξουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο”

Print Friendly, PDF & Email

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε στην εφημερίδα «Nemzeti Sport» ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο 67χρονος τεχνικός υπογράμμισε ότι θα πιάσει δουλειά στο τριφύλλι τη Δευτέρα, επεσήμανε ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος του ζήτησε να ανακτήσει τη χαμένη οντότητα της ομάδας και επεσήμανε με νόημα ότι δεν είναι μάγος για ν’ αλλάξει τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Το συμβόλαιο είναι για 1,5 χρόνο. Η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε σε μια μέρα, γιατί η κατάσταση (σ.σ. με τον κορωνοϊό) δεν επέτρεπε κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας προσωπικά ζητήματα με τη μητέρα και τον αδερφό μου, όσο η διαπραγμάτευση βρισκόταν σε εξέλιξη. Συμφώνησα με τον πρόεδρο ν’ αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα, μετά που θα επιλύσω τα προσωπικά μου θέματα.

Ο ιδιοκτήτης μου έχει ξεκαθαρίσει τις ιδέες του, θέλει η ομάδα να πάρει τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε ξέρω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά είναι αδύνατο να αλλάξουν τα πράγματα μονομιάς, αφενός επειδή δεν είμαι μάγος και αφετέρου επειδή πιστεύω στη δουλειά και όχι στην… ταχυδακτυλουργία. Περιμένει πολλή δουλειά εμένα και την ομάδα και έπειτα τα αποτελέσματα θα αποδείξουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι στον σωστό δρόμο.

Μετά από ένα μικρό πέρασμα από τη Γάνδη, που δεν πήγε καλά, θα ήταν ωραίο να χαλαρώσω και να φορτίσω ξανά τις μπαταρίες μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα φύγεις και πότε θα χρειαστείς, οπότε καλό είναι να έχεις πάντα τη βαλίτσα στο χέρι. Έτσι είναι το επάγγελμά μας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή