Μπουρνούς: “Αγαπημένη τακτική του Αυγενάκη και της κυβέρνησης η παραγωγή fake news”

Print Friendly, PDF & Email

Ο βουλευτή Ν. Λέσβου και τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα ισχυρίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού, του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων και το Εργαστήριο Αντιντόπινγκ.

“Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κρίνοντας, προφανώς, εξ ιδίων τα αλλότρια, μας κατηγόρησε για “λόγια”. Λόγια για τον κ. Αυγενάκη, λοιπόν, η υπογεγραμμένη παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού από τον ΟΑΕΔ στη ΓΓΑ.

Λόγια και η μεταβίβαση του Ολυμπιακού Κλειστού των Άνω Λιοσίων από την ΕΤΑΔ στη ΓΓΑ και κατόπιν στο ΣΕΦ. Λόγια και η μεταφορά του Εργαστηρίου Αντιντόπινγκ στον Δημόκριτο, που επί των ημερών του και εξαιτίας της κωλυσιεργίας τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησής του, έπαυσε να αποτελεί πιστοποιημένο εργαστήριο από τον WADA.

Εν αντιθέσει με την αγαπημένη τακτική τόσο του ιδίου όσο και του κόμματος και της κυβέρνησής του για παραγωγή fake news, τα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δεν ψεύδονται ποτέ. Τον καλούμε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις φωτογραφήσεις και την επικοινωνιακή του προβολή, προκειμένου να τα αναζητήσει, μπας και πάψει να εκτίθεται συνεχώς.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή