Μπουτσικάρης: ”Να αφήσουμε πίσω μας τις συλλογικές αντιπαραθέσεις και την τοξικότητα”

Print Friendly, PDF & Email

Ενωτικός εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του ως ο νέος πρόεδρος της Super League ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού στην δήλωση του έβαλε και το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η διοργανώτρια αρχή το επόμενο διάστημα προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να αξιοποιηθεί η προοπτική του πρωταθλήματος.

Το πλαίσιο αυτό συνοψίζεται στο αίτημα για μέτρα στήριξης από την Πολιτεία, η εξασφάλιση τηλεοπτικής στέγης για όλες τις ομάδες μέσα από διαφανείς διαδικασίες και η διεκδίκηση ενός ποσοστού από το Στοίχημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες  για την διαδικασία και τον απερχόμενο πρόεδρο. Στη θητεία του έγιναν πολλά πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρέλαβε μια άλλη Σούπερ Λιγκ και μια τελείως άλλη κατάσταση μας παραδίδει. Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν ενταθεί με την κρίση του κορωνοϊού που διαμόρφωσε μια νέα, πολύ σκληρή πραγματικότητα για όλους.

Επομένως πρέπει πολύ άμεσα να ασχοληθούμε και να αντιμετωπίσουμε ορισμένα κομβικά ζητήματα όπως τα μέτρα στήριξης από την Πολιτεία, η εξασφάλιση τηλεοπτικής στέγης για όλες τις ομάδες μέσα από διαφανείς διαδικασίες και η διεκδίκηση ενός διαχρονικού αιτήματος, του ποσοστού από το Στοίχημα.

Εκτός όμως, από πολλά προβλήματα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τεράστια προοπτική αλλά και τεράστια δυναμική. Προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα και να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική μας οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας τις συλλογικές αντιπαραθέσεις, την τοξικότητα και με κοινή προσπάθεια να κάνουμε βήματα μπροστά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή