Μπουτσικάρης στη Λίγκα: «Υπάρχει ενδιαφέρον της Cosmote TV για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση»

Print Friendly, PDF & Email

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στο τηλεοπτικό τοπίο της Super League 1, αφού κατά πληροφορίες η Cosmote TV έχει προσεγγίσει τη λίγκα εκφράζοντας ενδιαφέρον προκειμένου να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος υπό το καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης.

Ο πρόεδρος της SL1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, έχει ενημερώσει τις ΠΑΕ της πρώτης τη τάξει κατηγορίας για το ενδιαφέρον της Cosmote TV και πλέον μένει να φανεί ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του συνεταιρισμού.

Υπενθυμίζεται πως όλες οι ΠΑΕ της SL1 διατηρούν κατά μόνας συμβάσεις με τη Nοva και στις συζητήσεις, που έχουν γίνει σε προηγούμενα ΔΣ για το ενδεχόμενο επιστροφής σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης, εκφράστηκαν ενστάσεις κατά πόσο μπορεί η SL1 να επιστρέψει σε αυτό το μοντέλο.

Οι ενστάσεις αυτές είχαν εκφραστές κυρίως τον Ολυμπιακό και δευτερευόντως τον Αρη, με τους “ερυθρόλευκους” να κάνουν λόγο για ομάδες δορυφόρους και υποτακτικούς, φωτογραφίζοντας τον Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέο.

Θετική η πλειοψηφία των ομάδων για την κεντρική διαχείριση – Αντιδράει ο Ολυμπιακός λόγω Βόλου και Μπέου

Η Cosmote TV πάντως φαίνεται πως ενδιαφέρεται να αποκτήσει συνολικά το πακέτο του πρωταθλήματος και όχι να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με κάθε ομάδα ξεχωριστά. Την ίδια ώρα, υπαρκτό παραμένει το ενδιαφέρον της Nova, η οποία ασφαλώς θέλει να διατηρήσει στην σκέπη της το πιο σημαντικό τηλεοπτικό προϊόν που έχει.

Ολα δείχνουν λοιπόν πως το επόμενο διάστημα αναμένεται “καυτό” για το τηλεοπτικό τοπίο του πρωταθλήματος. Η SL1 έχει πλέον στα χέρια της το ενδιαφέρον δύο τηλεοπτικών παρόχων, ο ανταγωνισμός συνήθως γεννάει καλύτερες ευκαιρίες και η λίγκα οφείλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ανάπτυξη του προϊόντος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή