“Μπριχ για ΚΕΔ, Γεωργίου για CEO, Γιοβάνοβιτς για Εθνική”

Print Friendly, PDF & Email

“Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρέθεσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη «Δίκη στο OPEN» αποκαλύπτοντας διάφορα θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, στην οποία θα είναι επισήμως πρόεδρος από τις 22 Ιουλίου.

Απέφυγε όμως να αναφέρει, αν και το φωτογράφησε, το πρόσωπο που επιθυμεί να φέρει στην Ελλάδα για να αναλάβει τα καθήκοντα του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.

Πρώτος στη λίστα του Γκαγκάτση είναι ο Φέλιξ Μπριχ. Αποτελεί τον διακαή πόθο του Γκαγκάτση για το κορυφαίο πόστο στην ελληνική διαιτησία. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για να πείσει τον πρώην Γερμανό ρέφερι.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Μπριχ δεν είναι ιδιαίτερα θετικός προκειμένου να τεθεί επικεφαλής στην ελληνική διαιτησία.

Ο Γκαγκάτσης θα συνεχίσει το πρεσάρισμα μήπως και καταφέρει να του αλλάξει γνώμη. Αν γίνει αυτό θα πρόκειται αναμφισβήτητα για τεράστια επιτυχία καθώς ο Μπριχ θεωρείται από τους καλύτερους διαιτητές, Γερμανούς και μη, που σφύριξαν στα γήπεδα. Μιλάμε για όνομα επιπέδου Champions League στη διαιτησία. (…)

Eκτός από το νέο πρόεδρο της ΚΕΔ, που θα ασχοληθεί μαζί με τους αλλοδαπούς συνεργάτες του, με τις δύο επαγγελματικές κατηγορίες, ο Γκαγκάτσης σκέφτεται ήδη για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή (CEO) και θα τρέχει την καθημερινότητα της ΕΠΟ έχοντας εκ του καταστατικού ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες.

Το πρόσωπο το οποίο έχει βολιδοσκοπήσει είναι ο Κύπριος Μάριος Γεωργίου, ο οποίος εργάζεται στην UEFA ως επικεφαλής του τμήματος υπηρεσιών στις εθνικές ομοσπονδίες.

Ο Γεωργίου από το 2016, οπότε διορίστηκε διοίκηση της ΕΠΟ από τις FIFA/UEFA και στη συνέχεια οπότε υπήρξε επιτήρηση από τις υπερεθνικές αρχές, η οποία ολοκληρώθηκε καλοκαίρι του 2022, ήταν συχνά-πυκνά παρών στο πάρκο Γουδή, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο ελλαδικό ποδόσφαιρο και μετέχοντας στις συναντήσεις της πλευρά του ποδοσφαίρου με την πλευρά της κυβέρνησης.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται και πάντως πριν τις εκλογές της 22ας Ιουλίου, το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής, δεδομένου ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου υπάρχουν οι αγώνες του Νations League.

Μια από τις βασικές επιλογές παραμένει ο Ιβάν Γιοβανόβιτς, τον ο οποίο ο Γκαγκάτσης εκτιμά ως προπονητή, ενώ ο Σέρβος, λόγω της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, έχει γνώση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και των Ελλήνων ποδοσφαιριστών συνολικά.” – Διαβάστε τη συνέχεια του “ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΥ” στο monobala.gr EΔΩ 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή