Χανιά για Μαρτσούκο: Φούμαρα, αέρας κοπανιστός και ψέματα…

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με ανακοίνωσή της “καταγγέλλει με αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις που συνεχίζουν να αλλοιώνουν το περιβάλλον, στο οποίο διεξάγεται το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 και να υποβαθμίζουν ό,τι έχει απομείνει «όρθιο» από το πανταχόθεν βαλλόμενο ποδοσφαιρικό προϊόν της.

Το διάστημα των δύο εβδομάδων, που μεσολάβησε από την παράτυπη εκλογική διαδικασία, αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από αρκετό για να επιβεβαιωθούν οι υποψίες και οι φόβοι μας για τα καμώματα εκείνου που παριστάνει τον πρόεδρο.

Ο κ. Μαρτσούκος… πρόλαβε σε χρόνο-ρεκόρ να επιβεβαιώσει όλα όσα μπορούσε εξαρχής να αντιληφθεί και ο πλέον κοινός νους, από την στιγμή που κατέθεσε την παράνομη υποψηφιότητά του για την προεδρία της SUPER LEAGUE 2: Το γεγονός, δηλαδή, ότι δεν διαθέτει ούτε καν τα στοιχειώδη απαιτούμενα προσόντα και είναι συνεπώς κατώτερος των προσδοκιών, των περιστάσεων και πάνω από όλα της σημαντικής ευθύνης που συνοδεύει τη συγκεκριμένη θέση σε σχέση με το μέλλον του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Στην χθεσινή (22/03) άτυπη συνεδρίαση του Δ.Σ. των ομάδων μας δεν ακούστηκαν τίποτα περισσότερο από ΨΕΜΑΤΑ!

Οι «επιτυχίες» του κ. Μαρτσούκου ήταν τελικά… περισσότερες από όσες μπορούσαμε να προβλέψουμε:

Καταρχάς, ο κ. Μαρτσούκος ενημέρωσε τα μέλη της Λίγκας ότι το ποσό που θα λάβουν οι ομάδες, από τη σύμβαση που είχε συνάψει η διοργανώτρια με την χορηγό εταιρία «BETSSON», μειώθηκε κατά 200.000€ συνολικά! Και για να γίνουμε πιο ακριβείς με τα νούμερα, από τις 400.000€ που βάσει της σύμβασης θα έπρεπε να πληρώσει η χορηγός εταιρία στις ομάδες (τα πρώτα χρήματα είχαν διατεθεί για τις ανάγκες της Διοργανώτριας) προσγειωθήκαμε ανώμαλα στις 200.000€! «Έκπτωση» δηλαδή της τάξεως του 50%, αφού τα χρήματα μας περισσεύουν άλλωστε…

Ο κ. Μαρτσούκος έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει ως προσωπική του επιτυχία την επαναφορά της σύμβασης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς όπως υποστήριξε, ο πάροχος κατήγγειλε τη σύμβαση! Στην πραγματικότητα, απλά είχε στείλει μια επιστολή προς την Λίγκα και ποτέ δεν την κατήγγειλε! Φούμαρα, δηλαδή…

Ενδεικτικό της απέλπιδας προσπάθειας του κ. Μαρτσούκου να πείσει το Σώμα ότι προσπαθεί, είναι πως δεν δίστασε να παρουσιάσει ως δεδομένη συμφωνία μια πρόταση που (υποτίθεται) έχει κάνει σε εταιρία για χορηγία ύψους 200.000€! Ούτε καν κατονόμασε την εταιρία, ούτε καν, όπως αποδείχθηκε, η υποψήφια εταιρία έχει απαντήσει! Αέρας κοπανιστός, δηλαδή…

Το… καλύτερο πάντως ήταν ότι ο κ. Μαρτσούκος, παραπλανώντας τα Μέλη του Δ.Σ., ανακοίνωσε ψευδώς την απαλλαγή των ομάδων από τα έξοδα διαιτησίας (που αντιστοιχούν στο ποσό του 1.000.000€ ) για όλο τον β’ γύρο του πρωταθλήματος, ως αποτέλεσμα της ανεπίσημης επαφής που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Τελικά, στην πορεία του Συμβουλίου αποδείχτηκε ότι απλά αποτελεί ένα αίτημα προς την Ομοσπονδία για βοήθεια της Λίγκας και τίποτα περισσότερο. Απόδειξη, το γεγονός ότι όταν οι εκπρόσωποι των ομάδων ρώτησαν αν θα πληρώσουν τις διαιτησίες στα ματς τη πρεμιέρας του β’ γύρου, η απάντηση ήταν ότι αυτές θα επιβαρύνουν κανονικά τις ΠΑΕ!

Συμπερασματικά, η τελευταία εμφάνιση του κ.Μαρτσούκου συνοδεύτηκε από αερολογίες, ψέματα και λογής-λογής τεχνάσματα, με μοναδικό σκοπό να παραπλανήσει τα μέλη της Λίγκας.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι ο κ. Μαρτσούκος, ο οποίος νομίζει ότι υποτιμά την νοημοσύνη των εκπροσώπων των ΠΑΕ, το μόνο που μπορεί να κάνει, έως ότου δικαιωθούμε στην προσφυγή μας εναντίον της εκλογής του, είναι να οδηγήσει ομάδες και κατηγορία στην απόλυτη καταστροφή, ολοκληρώνοντας το ισοπεδωτικό έργο του προκατόχου του.

Για την ΠΑΕ Χανιά
Ο πρόεδρος
Αντώνης Ροκάκης”

Διαβάστε ακόμα:

“Παρωδία οι εκλογές στη Super League 2 – Πλαστή η βεβαίωση της Ηλιούπουλης για τον Μαρτσούκο”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή