Χαρδαλιάς: Είμαστε ανοιχτοί για τη Super League 2 αν ακολουθήσει τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα όπως η Super League 1

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ερωτηθείς για το θα ισχύσει στα υπόλοιπα πρωταθλήματα στη χώρα πλην Super League 1 και Basket League, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων και σε άλλες λίγκες εφόσον ακολουθηθεί αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο με υποχρεωτικά τεστ ανά εβδομάδα

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις και δεν αποκλείεται να δώσει το “πράσινο” φως και σε άλλα πρωταθλήματα, ωστόσο αυτό δεν αφορά φυσικά περιοχές που είναι σε κατάσταση συναγερμού όπως η Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε:

«Δεν στοχοποιούμε καμία κατηγορία. Προασπίζουμε το σύστημα υγείας, πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την υπερμετάδοση του ιού. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Στη Super League 1 εφαρμόζονται τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα, γίνονται τεστ μοριακά ελέγχου κάθε εβδομάδα. Είμαστε ανοικτοί και για τη Super League 2 και για άλλες κατηγορίες, αλλά χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία. Δεν μπορώ να ακούω ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Υπομονή ένα μήνα. Είναι ώρα ευθύνης, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η Κυβέρνηση έρχεται να στηρίξει οικονομικά τις κατηγορίες που πλήττονται».

Καμία δημοσίευση για προβολή