Χαρδαλιάς: Συνεχίζονται η Super League 1, η Basket League και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις

Print Friendly, PDF & Email

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εξειδικεύοντας τα μέτρα για το ολικό lockdown τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μέχρι ξεκαθάρισε πως θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της Super League 1 και της Basket League, πάντα σύμφωνα με εν ισχύ ευρωπαϊκά υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως θα διεξαχθούν κανονικά και όλα τα ματς των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αναφορά του κυβερνητικού παράγοντα στο συγκεκριμένο θέμα ήταν η ακόλουθη: «Επιτρέπεται η ατομική άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι τρία άτομα, με έναν εξ αυτών να είναι ο προπονητής.

Επιτρέπεται επίσης η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Super League και της Basket League, και ευρωπαϊκών αγώνων του Champions League, του Europa League, της EuroLeague και του Basketball Champions League».

Αυτό σημαίνει βέβαια, ότι στις εξαιρέσεις της Κυβέρνησης δεν έχει συμπεριληφθεί η Super League 2, η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή (6/11) για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις και το τι μέλλει γενέσθαι με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται τέλος πως επιτρέπεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων απ’ όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που θα εκδώσει η ΓΓΑ για την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες το 2021.

Καμία δημοσίευση για προβολή