Χατζής: Για αυτόφωρο ο Γκοντίνιο – Μ’ ένα μηνιάτικο του Φιλιππούση λύνεται το πρόβλημα με τους απινιδωτές

Print Friendly, PDF & Email

 

Ο πρώην διαιτητής, παραρατηρητής διαιτησίας και τέως εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΣ Καρδίτσας, Ηλ. Χατζής φιλοξενήθηκε στην “Τελευταία σελίδα” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ με τον Δημήτρη Μαλισιώβα, κάνοντας το δικό του σχόλιο για την επίμαχη φάση της αναμέτρησης στο ΑΕΚ-Άρης με πρωταγωνιστές τους Αθανασιάδη και Φαμπιάνο, ενώ αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΠΣ Καρδίτσας να αναβάλλει τα πρωταθλήματα λόγω έλλειψης απινιδωτών.

Ο Ηλίας Χατζής καυτηρίασε την τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ για τη φάση στο ΑΕΚ – Άρης, λέγοντας πως δεν έχει δουλειά να σχολιάζει αποφάσεις διαιτητών, εκφράζοντας την θλίψη του για την πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά την επίμαχη φάση ανάμεσα στον Αθανασιάδη και τον Φαμπιάνο, την χαρακτήρισε καθαρή παράβαση, σχολιάζοντας πως ο Πορτογάλος… διαιτητής Λουίς Γκοντίνιο πρέπει να πάει… αυτόφωρο επειδή δεν καταλόγισε το πέναλτι.

Για την απόφαση της ΕΠΣ Καρδίτσας να αναβάλλει τα πρωταθλήματα λόγω έλλειψης απινιδωτών, σχολίασε, μεταξύ άλλων: Ένα μηνιάτικο του εκτελεστικού γραμματέα φτάνει για να λυθεί το πρόβλημα με τους απινιδωτές στην Καρδίτσα. Στην ΕΠΟ κάποιοι παιρνούν τόσο υψηλούς μισθούς κάθε μήνα, που οι πιλότοι που χάνουν τη ζωή τους για την πατρίδα δεν τους παίρνουν σ’ έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή