Χατζής: Τα έξι ατοπήματα του ταμία της Ένωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

 

“Κε Γαρεφαλάκη Μιχάλη, ταμία της Ένωσης Διαιτητών

Δεν είχα σκοπό, ούτε την διάθεση να ασχοληθώ μαζί σου και αυτό διότι δεν σε προκάλεσα, παρά μόνο σου ζήτησα, να μου αποστείλεις τα εμβάσματα που αφορούν το σύνδεσμό μου, αφού παρέλαβες το ταμείο και φυσικά θα σου παραδόθηκαν και αυτά που αφορούν την ταμειακή τακτοποίηση του για το 2022 και τα προηγούμενα χρόνια, όπως είπε ο πρώην πρόεδρος, κάλυπτε τους συνδέσμους με χρήματα του ΚΑΔΙΠ, στέλνοντας τα εμβάσματα σε αυτούς. Στο σύνδεσμό μου δεν υπάρχουν αυτά.

Όμως κε ταμία της Ένωσης ατύχησες, διότι δεν είμαι άνθρωπος, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, που θα άφηνε αναπάντητες τις προκλήσεις σου και τα ψέματα με τα οποία προσπαθείς να χειραγωγήσεις τους συνδέσμους. Θα σου υπενθυμίσω ότι με αποκαλούσες αρχηγό. Φαίνεται ότι είναι η προσφιλή σου έκφραση.

Θα σου υπενθυμίσω ότι ακόμη και την ημέρα των εκλογών, έπνεες μένεα για αυτόν που
παρουσίασες στο δικαστήριο σαν εκπρόσωπο της Ένωσης. Δεν μπορούσες εσύ που είσαι θεσμικός, όπως καυχάσαι δεξιά και αριστερά, να εκπροσωπήσεις την ΟΔΠΕ;

Αρχηγό εγώ δεν έχω κανέναν, έχω την προσωπικότητα μου και δεν άγομαι και φέρομαι όπως άγεται και φέρεται η πλειοψηφία της διοίκησης σας.

Εμένα δεν με πετάνε, σπρώχνοντας με στο παγκάκι γιατί μίλησα σε κάποιον , που δεν είναι αρεστός σε κάποιους της τωρινής παρέας σου.

Εγώ δεν κάνω κυβιστήσεις(είμαι και βαρύς), σαν την ΚΟΜΑΝEΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, όπως μερικοί- μερικοί. Τι μεσολάβησε και άλλαξες απόψεις; Έχω μάθει στη ζωή μου
να μην ΠΟΥΛΑΩ έναν αγώνα που έχω ξεκινήσει με φίλους, για ίδιον όφελος.

Μένω πιστός στον αγώνα, που ξεκινήσαμε μαζί, στηρίζω αυτόν που τέθηκε επικεφαλής με προσωπικό κόστος (μην ξεχνάς ότι τον στήριζες με πάθος, εκτός εάν το έκανες για να πάρεις τις ψήφους υποκρινόμενος), παρά τα όποια λάθη του, αφού έτσι πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα.

Ένα παράδειγμα για επιβεβαίωση των παραπάνω: Σε όλους ο κος ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ δεν αρέσει , αλλά αφού είναι επιλογή του αρχηγού τον δέχονται.

Τώρα κε Γαρεφαλάκη, θα σου απαριθμήσω μερικά από τα ατοπήματα που έχεις υποπέσει:

1. Μετέτρεψες την Ένωση σε προεκλογικό γραφείο, πράγμα ανεπίτρεπτο.

2. Παραβίασες την εντολή της Γ.Σ η οποία έλεγε ότι η παράδοση – παραλαβή θα γίνει με την λογίστρια της Ένωσης και των δύο ταμιών του κου
Χαρίση και του νέου ταμία που στην προκειμένη περίπτωση είσαι εσύ (άλλες ήταν οι βλέψεις σου, τι έγινε και κατέληξες ταμίας;), μετά όμως από τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή. Γιατί τόση πρεμούρα; Εδώ θέλω να σου υπενθυμίσω ότι αυτή η απόφαση ελήφθη έπειτα από πρόταση του ανθρώπου που τον χαρακτηρίζεις “αρχηγό” και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το σώμα της Γ.Σ.

3. Παρέλαβες το ταμείο ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ και εν κρυπτώ, για να σώσεις ποιόν; Tον “μπαμπά” σου μήπως; Η ευθύνη σας αρχίζει από την παραλαβή και μετά ανάλογα με τι παραλάβατε.

4. Η κατάλληλη ώρα για να δοθούν όλα στη δημοσιότητα ,είναι εδώ και τώρα και όχι μετά τον εισαγγελέα που οσονούπω έρχεται.

5. Σε ευχαριστώ για τη μαντινάδα που μου αφιέρωσες. Εγώ δεν ξέρω από μαντινάδες ( είναι της Κρήτης προνόμιο), αλλά θα σου αφιερώσω τούτο: Όταν ο τριαδικός Θεός παρέδωσε τις 10 εντολές στον ΜΩΥΣΗ μία από αυτές έλεγε “ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ”

6.Τέλος θέλω να σε ρωτήσω. Αυτό το απόσπασμα εγγράφου που βλέπεις
σου είναι γνωστό; παρέλαβες εάν δεν κάνω λάθος το ταμείο έτσι δεν είναι;

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΔΠ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΥΓ. Εγώ δεν είμαι “εραστής της διαιτησίας”, αλλά λάτρης αυτής, γι’ αυτό σε προσκαλώ στην ομιλία μου στο ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΑΜΑ την Παρασκευή 7-4-23 με θέμα “πως μπορείς να γίνεις διαιτητής”.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή