Χατζής: Τι είπε για την αποχώρηση Σκουλά, τον Κλάτενμπεργκ, τον Κάκο και τον Σπάθα

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής και πρώην παρατηρητής, Ηλ. Χατζής, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Δ. Μαλισιώβα με αφορμή την επιστολή αποχώρησης του Μ. Σκουλά από τη διαιτησία, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Για την αποχώρηση του Σκουλά: Μένω με το στόμα ανοιχτό. Αιφνιδιάζομαι… Φέτος χρησιμοποιήθηκε σ’ ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε θόρυβος (σ.σ. ως VAR στο ΟΦΗ – ΑΕΚ). Καλός διαιτητής… Μάτωσε για να γίνει διεθνής… Πλήρης αιφνιδιασμός…

Για τον Κλάτενμπεργκ: Δεν μπορεί μέσα στη χώρα μας ο κ. Κλάτενμπεργκ να κάνει μάθημα στα ελληνόπουλα στα εγγλέζικα. Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ θα πρέπει να σφυρίζει έλληνας διαιτητής. Γιατί όχι; Mέχρι πότε ξένος και από ποιο πρωτάθλημα; Θα έρθει από την Αγγλία ή από τη Λετονία; Ενώ ψηφίστηκε η ολιστική μελέτη δεν έχει εφαρμοστεί. Πότε θα εφαρμοστεί; Tο 2027; Aποχωρούν διαιτητές από τα τοπικά πρωταθλήματα είναι δραματική η κατάσταση.

Για τους τηλεκριτικούς διαιτησίας: Ο κύριος Κάκος είναι σε κάποιο κανάλι γέρνει η ζυγαριά κάπου. Ο κύριος Σπάθας υπήρξε πολύ καλός διαιτητής, αλλά… ας σταματήσουμε εδώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή