Χατζησαρόγλου: “Ο Μπαλτάκος μόνο καλό θα κάνει στην ΕΠΟ – Μας προσβάλει ο Κλάτενμπεργκ”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γ. Χατζησαρόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γ. Χατζησαρόγλου, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στιμό, σχετικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Τάκη Μπαλτάκου για την προεδρεία της ΕΠΟ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Πάντα ένας νομικός με το βεληνεκές του Μπαλτακου μόνο καλό θα κάνει και κανένα κακό. Το ίδιο ίσχυσε και για το Γραμμένο. Επί των ημερών του έγιναν πολλά θετικά. Η Ελλάδα έχει VAR, ενώ άλλες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες δεν έχουν. Είναι ένα από αυτά που έχουν γίνει. Είμαι σύμφωνος με την υποψηφιότητα Μπαλτάκου. Είναι πολύ καλή λύση. Μπορεί μέχρι τον Ιούνιο να υπάρξουν εκπλήξεις και άλλα ονόματα υποψηφίων”

Σχετικά με τον ορισμό αλλοδαπών διαιτητών σε αγώνα της SL2 είπε: “Μας προσβάλει αυτό που κάνει ο Κλατενμπεργκ με τους ορισμούς. Λειτουργεί αυτόνομα και έχει την κάλυψη της FIFA και της UEFA. Δεν υπάρχει κανονισμός διαιτησίας 2021 – 2022 και αυτό που έκανε δεν προβλέπεται πούθενα. Πιστεύω ότι θ’ αργήσουμε να γλιτώσουμε από τους ξένους διαιτητές”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή