“Χθες ο Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια στο διαιτητή, αλλά σήμερα διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρξε πέναλτι”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι “όπως είναι γνωστό χθες αντιμετώπισε την ιστορική Νίκη Βόλου, μία ομάδα με καταπληκτικό ροστερ και με παίκτες που όλοι σχεδόν έχουν αγωνισθεί στην Super League 1, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο δικό τους.

Μετά τον αγώνα ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας συνεχάρη τον γνωστό διαιτητή της Super League 1 κ. Κατσικογιάννη για την διαιτησία του παρά το ότι είχε δώσει ένα πέναλτι εις βάρος της ΑΕΛ στο 25 λεπτό, όταν το σκορ ήταν 0-0, το οποίο αμφισβήτησαν εντονότατα, τόσο ο νεαρός 20χρονος στοπερ της ΑΕΛ Γκοτζαμανίδης στον οποίο καταλογίστηκε αλλά και όλοι οι οπαδοί της ΑΕΛ που κάθονταν στις εξέδρες από την πλευρά που έγινε το πέναλτι, διαμαρτυρόμενοι όλοι τόσο στον διαιτητή όσο και στον βοηθό του που σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτόν έγινε η φάση που καταλογίσθηκε πέναλτι.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ΑΕΛ είδαμε το βίντεο του αγώνα και έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο δεν υπήρξε κανένα πέναλτι, αλλά ούτε καν επαφή των δύο παικτών.

Αυτή η λάθος απόφαση του κ. Κατσικογιάννη και του βοηθού του κ. Λιόντου σε ένα τέτοιο κρίσιμο αγώνα απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα και μας γεμίζει με πολλούς προβληματισμούς, αφού η ομάδα μας από λάθος υποδείξεις διαιτητών και βοηθών διαιτητών και με δεδομένο την μη ύπαρξη VARέχει χάσει δικούς της βαθμούς.

(…)Τις επόμενες ημέρες, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Κούγια, θα επισκεφθεί τον κ. Κλάτενμπεργκ και θα του παραδώσει τα βίντεο με τις φάσεις των συγκεκριμένων αγώνων, γιατί είναι εντελώς άδικο να μην έχει αποσπαστεί η ομάδα μας με μεγάλη διαφορά βαθμών στον βαθμολογικό πίνακα από χονδρά διαιτητικά λάθη, γεγονός που έχει συμβεί σε 4 παιχνίδια από τα έντεκα που έχει αγωνισθεί, αφού έχει 2 αγώνες λιγότερους λόγω covidκαι έχει κάνει και το ρεπό της, ενώ έχει τελειώσει με το χθεσινό παιχνίδι όλα τα βαθμολογικά ντέρμπυ με τους συναγωνιστές της για την πρώτη θέση της βαθμολογίας, οι οποίοι δεν έχουν αγωνισθεί μεταξύ τους.

(…)Η ερώτηση προς τον κ. Κλάτενμπεργκ είναι:

κ. Κλάτενμπεργκ εσείς ορίζεται τους διαιτητές της ΑΕΛ ή σας τους ορίζει το συνεργείο του βρώμικου παρασκηνίου του ποδοσφαίρου;…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή