“Χτυπήθηκαν ποδοσφαιριστές και μέλη της αποστολής μας – Οι διαιτητές δεν έγραψαν τίποτα”

Print Friendly, PDF & Email
”Επιστολή-καταγγελία στην ΕΠΟ απέστειλε ο ΑΟ Υπάτου για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναγρινιακό. Οι Βοιωτοί καταγγέλλουν συνθήκες ζούγκλας αλλά και άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν παίκτες και μέλη της αποστολής πριν την είσοδο στα αποδυτήρια.
Ο ΑΟ Υπάτου με λεπτομέρειες εξηγεί επακριβώς τι συνέβη με τους τραμπουκισμούς στο Αγρίνιο και ζητά από το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, τονίζοντας επίσης ότι «οι διαιτητές δεν ανέφεραν τίποτα απ’ όλα αυτά που συνέβησαν στο φύλλο αγώνος ως όφειλαν!».
Η καταγγελία του ΑΟ Υπάτου: Ύπατο Βοιωτίας, 9 Ιανουαρίου 2023 Προς………………: Πειθαρχική Επιτροπή Ε.Π.Ο Κοινοποίηση……. : Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) κ. Πρόεδρο Γ΄Εθνικής κατηγορίας κ. Πρόεδρο Ε.Π.Ο κ. Πρόεδρο Ε.Π.Σ Βοιωτίας Θέμα: Διαμαρτυρία – Καταγγελία Αξιότιμοι κύριοι, Με την παρούσα θέλουμε να καταγγείλουμε τα γεγονότα που συνέβησαν με τη λήξη του αγώνα που έγινε την Κυριακή 8-1-2023 μεταξύ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ και του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ καταγγέλλει την απαράδεκτη, πρωτοφανή και έξω από κάθε λογική άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής μας με την λήξη του αγώνα και πριν την είσοδό τους στα αποδυτήρια. Επίθεση που θυμίζει συνθήκες ζούγκλας και όχι ποδοσφαιρικού αγώνα Γ’ Εθνικής κατηγορίας το 2023. Επίθεση που γυρίζει το ποδόσφαιρο πολλές 10ετίες πίσω και θυμίζει άλλες εποχές!
Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλουμε ότι : Με τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών προς τα αποδυτήρια, χωρίς να προκληθεί ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Παναγρινιακού με το Νο 4 Κοντογιάννης Ιωάννης, ξεκίνησε να κτυπάει ποδοσφαιριστή μας (Γλυνός) ενώ ταυτόχρονα στο χώρο της «φυσούνας» είχαν εισέλθει οπαδοί των γηπεδούχων οι οποίοι μαζί με παράγοντες του Παναγρινιακού επιτέθηκαν και χτύπησαν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ Γλυνό, Ροκάι, Πολύζο και Κακολύρη.
Ο εκπρόσωπος του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ κ. Σταμέλος Αυγέρης και το μέλος του ΔΣ της ομάδα μας κ. Βάθης Δημήτριος έτρεξαν και προσπάθησαν να εμποδίσουν τους μαινόμενους «κυρίους» που χτυπούσαν τους ποδοσφαιριστές μας με αποτέλεσμα να χτυπηθούν και οι ίδιοι. Κατά τη διάρκεια των τραμπουκισμών και του ξυλοδαρμού των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ, οι διαιτητές αλλά και ο παρατηρητής του αγώνα ήταν ακόμη στον αγωνιστικό χώρο και ενώ έβλεπαν την άνανδρη επίθεση και τον ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών μας, αν και τους ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ να παρέμβουν, δεν έκαναν τίποτα για να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές μας.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι διαιτητές δεν ανέφεραν τίποτα απ΄όλα αυτά που συνέβησαν στο φύλλο αγώνος ως όφειλαν! Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι ούτε οι τρεις (3) αστυνομικοί που ήταν εκεί υποτίθεται για να προστατεύσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δεν έκαναν τίποτα για την αποφυγή των τραμπουκισμών και την προστασία της ομάδα μας.
Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ έχει ήδη ζητήσει με mail από την ΕΠΟ να λάβει αντίγραφο της έκθεσης του παρατηρητή προκειμένου να δούμε αν και αυτός αναφέρει κάτι σχετικά με το περιστατικό και επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του.
Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε του θέματος και τιμωρήσετε τους υπαιτίους ώστε να μην επαναληφθούν ξανά τέτοια φαινόμενα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Για τον ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Περαντάκος Γεώργιος Σουλτανάκης”
Πηγή: permissos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή