Δανιήλ: “Αφήνουμε στην τύχη τους τα ποδοσφαιρικά ερπετά που δηλητηριάζουν το χώρο μας”

Α. Δανιήλ - Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Αγγελος Δανιήλ, μετά την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και άφησε αιχμές σε όσους επιχειρούν να δηλητηριάσουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Ύστερα από το πέρας των αρχαιρεσιών της ΕΠΟ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εκλέκτορες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω να σταθώ όμως στους απλούς και αγνούς ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού- ομάδες, διαιτητές, προπονητές ποδοσφαιριστές παράγοντες απλούς φιλάθλους – του νομού μας που ειλικρινά μας συγκίνησαν με τα μηνύματα τους. Να ζητήσω συγνώμη σε όσους δεν απαντήσαμε γιατί πραγματικά δεν προλαβαίναμε. Γράφω σε πληθυντικό αριθμό γιατί πραγματικά θεωρώ αυτή την επιτυχία, επιτυχία όλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ και της ΕΠΣΑ.

Όλο το ΔΣ της Ενωσης μας αλλά και ΟΛΟ το ποδόσφαιρό μας είναι συμμέτοχο.

Δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε με ποιους πορευτήκαμε και τι δημιουργήσαμε. Δεν γινόταν τίποτα χωρίς τη δική σας στήριξη. Ενα είναι σίγουρο ότι όπου και αν βρεθούμε αυτή η σχέση θα μένει πάντα στενή και ΑΓΝΗ. Και λέμε αγνή γιατί γνωριζόμαστε και ξέρουμε ο ένας τον άλλο.

Και στο τέλος αυτού του ταξιδιού πάλι στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού μας θα συναντηθούμε να περάσουμε την ώρα μας με την μεγάλη μας “αρρώστια”.

Τέλος όσο αναφορά τα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ που σέρνονται στο έδαφος και δηλητηριάζουν τον χώρο μας τα αφήνουμε στην τύχη τους».

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή