Δανιήλ: “Δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει ξένο αρχιδιαιτητή – Απορώ γιατί γίνεται κουβέντα για την ολιστική μελέτη”!

Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email

Εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτήν του προεδρεύοντος της ΕΠΟ, Π. Δημητρίου, είναι άποψη του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ά. Δανιήλ, σχετικά με την συνέχιση της παρουσίας αλλοδαπού αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.

Ενώ πριν λίγες ημέρες ο Δημητρίου είχε χαρακτηρίσει απαραίτηση τη συνέχιση της παρουσίας αλλοδαπών στην ΚΕΔ για δύο ακόμα χρόνια, ο Δανιήλ, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στην εκπομπή του Άγγελου Στίμου, “Τελευταία σελίδα”, τόνισε ότι αυτό δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μεαξύ άλλων, είπε: 

Για την επιστολή των FIFA/UEFA στην ΕΠΟ για τη μη εφαρμογή της ολιστικής μελέτης: H ολιστική μελέτη έχει ψηφιστεί ομόφωνα από τον περασμένο Αύγουστο. Υπήρξε επικοινωνία μεταξύ ΕΠΟ και υπερεθνικών αρχών. Απομένει η επικύρωση από τα δικαστικά όργανα. Αν περάσει θα μπορούμε να μιλήσουμε. Άρα η κουβέντα που γίνεται δεν έχει ουσία. Απορώ γιατί γίνεται αυτή η κουβέντα.

Για τις απειλές στον Κλάτενμπεργκ: Δεν υπάρχει ενημέρωση στην Εκτελεστική Επιτροπή. Θα έπρπεπε να πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα να εξετάσει αυτήν την περίπτωση.

Για τη δήλωση του Π. Δημητρίου για ξένη ΚΕΔ και τα επόμενα δύο χρόνια: Από τη στιγμή που υπάρχει ξένος αρχιδιαιτητής δεν είναι ωραίο. Είναι λάθος όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μας τιμά σαν ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε να βλέπω όλες τις ελληνικές ομάδες να έχουν μόνο ξένους ποδοσφαιριστές ή προπονητές. Δεν μας βοηθάει η ξενομανία. Το VAR είναι αυτό που έχει βοηθήσει. Τώρα τα λάθη διορθώνονται, ενώ πριν δεν διορθώνονταν. Δεν παρακαλουθώ αθλητικές εκπομπές γιατί ασχολούνται με τις αποφάσεις των διαιτητών και όχι με ποδοσφαιρική ανάλυση. Αυτό πρέπει να τελειώσει.

Για τη δήλωση του Α. Αντωνίου για πρόεδρο ευρύτερης αποδοχής: Γενικά μπορούμε να συνυπάρξουμε. Μπορούν να υπάρξουν άνθρωποι με τους οποίους μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές για το πως βλέπουμε το ποδόσφαιρο.

Για πιθανή δική του υποψηφιότητα για πρόεδρος στην ΕΠΟ: Μη μου λέτε τέτοιες κουβέντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις είναι πολύ νωρίς. Δεν έχω κλείσει ούτε ένα χρόνο στην ΕΠΟ. Είμαι ο τελευταίος που πρέπει να μιλήσω. Είμαστε μια ομάδα, μπορεί να βρεθεί λύση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή