Δανιήλ: “Να γίνουν οι εκλογές στις 19/2 – Αν πάμε πάλι σε προσωποκεντρικές εξουσίες θα αποτύχουμε”

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη στο Sport fm Πάτρας παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, Α. Δανιήλ, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εκλογές της ΕΠΟ λέγοντας τα εξής:

“Αυτή τη στιγμή επίσημα δεν έχουμε κάτι να κουβεντιάσουμε. Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα κατά την προεκλογική περίοδο. Διανύουμε μία μακρά προεκλογική περίοδο για την ΕΠΟ που αυτό δεν κάνει καλό γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάποια στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να σταματήσουμε τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να μπούμε στην ουσία της κουβέντας. Για μένα δεν έχει τόσο πολύ σημασία το ποιος θα είναι πρόεδρος, όσο το να ξεκινήσει άμεσα η ΕΠΟ την επίλυση των προβλημάτων, γιατί αυτά είναι πολλά. Πρωταθλήματα, Εθνικές ομάδες, χρηματοδοτήσεις, αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Είναι στον αέρα τα πράγματα οπότε πιστεύω θα πρέπει όποιος εκλεχθεί, να μπει και να σχεδιάσει πράγματα για να μπορέσει να προχωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανεξάρτητα από το πρόσωπο, για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή και δυστυχώς κοντεύουμε να κλείσουμε χρόνο που βρισκόμαστε στη προεκλογική περίοδο και όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη περίοδο, η απερχόμενη διοίκηση είναι πολύ δύσκολο να πάρει αποφάσεις που θα δεσμεύσουν την επόμενη. Αυτό δημιουργεί μία ακυβερνησία, υπάρχει ουσιαστικά ένα κενό εξουσίας, το οποίο κάνει κακό στο ποδόσφαιρο.

Αν όλα αυτά συνδυαστούν με την γενικότερη κατάσταση, της πανδημίας, αυτό το πράγμα επεκτείνεται. Δυστυχώς στην Ελλάδα κουβεντιάζουμε το ποιος θα είναι πρόεδρος και αυτό πιστεύω είναι ακόμα πιο κακό. Πρέπει επιτέλους να τελειώσει αυτή η ιστορία, να γίνουν οι εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.

Αν πάμε πάλι σε προσωποκεντρικές εξουσίες θα αποτύχουμε. Δική μου άποψη, αλλά και της Ένωσης είναι πως οι άνθρωποι, όχι ο πρόεδρος, αλλά η ομάδα που θα πλαισιώσει τον πρόεδρο και ουσιαστικά θα τραβήξει το κάρο να φύγει από το βούρκο, είναι όλη η ιστορία.

Πρέπει να μπουν άτομα σε αυτόν τον οργανισμό, που θα στελεχωθούν από ικανούς ανθρώπους για να τρέξει. Δεν εξαρτάται μόνο από τον πρόεδρο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή