"Δε θέλουμε νέους "Μαυρογιαλούρους" , ούτε επίστροφή σε "μαύρη περίοδο""

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Κώστας Ζάρρας, απέστειλε επιστολή σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η επιστολή του Ζάρρα:

“Η νέα Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, που πλέον δεν είναι νέα, την περίοδο 2019-2020, που ήδη διανύουμε, έκανε αρκετές σημαντικές καινοτομίες στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Όλοι είπαμε ότι κάτι νέο εξυφαίνεται, αλλά και η υπόσχεση ότι την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά θα γίνουν ακόμη περισσότερα, έδωσε ελπίδα σε όλους μας.

Όμως, μετά την ξαφνική διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω κορονοϊού, κυκλοφορούν διάφορες φήμες, που ελπίζω να είναι μόνο φήμες, ότι επίκειται επιστροφή ξανά σε μια μαύρη περίοδο που κάθε χρόνο ένας πρώην και αλήστου μνήμης πρόεδρος, εφεύρισκε και κάτι καινούριο, για να σώσει ορισμένες ομάδες.

Θέλω να ελπίζω ότι η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Καρδίτσας δε θα προβεί σε παρόμοιο ατόπημα. Νέους <<Μαυρογιαλούρους>> δεν θέλουμε, θέλουμε ανθρώπους που θα βάλουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Είμαι από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν, μαζί με τους διοικούντες, για να ανατραπεί η προτέρα φαύλη κατάσταση.

Εάν είναι να επαναλαμβάνονται τα εγκληματικά ψηφοθηρικά λάθη του παρελθόντος, τότε εγώ, ο Κώστας Ζάρρας, θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από τα σωματεία, γιατί υποσχέθηκα πράγματα που οι διοικούντες δεν θα πραγματοποιήσουν.

Εάν τα φαντάσματα επανέλθουν με μορφή νέων προσώπων, τότε εγώ θα είμαι απέναντί τους”.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΡΑΣ

ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Πηγή: karditsasport.gr