Δεύτερη ευκαιρία για κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ από τα νέα ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» –  50 τυχεροί θα συμμετάσχουν σε ειδική κλήρωση

Print Friendly, PDF & Email

Μια δεύτερη ευκαιρία για κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ έχουν οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ με τα παιχνίδια «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» και «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ». Συγκεκριμένα, όσοι λαχνοί δεν κερδίσουν μπαίνουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν μία θέση ανάμεσα σε 50 τυχερούς που θα έχουν μια 2η  ευκαιρία για κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ.

Οι ειδικές εκδόσεις των δύο παιχνιδιών είναι διαθέσιμες εδώ και λίγες ημέρες σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και σημεία μικρής λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Πώς παίζονται τα δύο παιχνίδια

Η «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» του ΣΚΡΑΤΣ κοστίζει 2 ευρώ. Σκοπός του παίκτη είναι να βρει το σύμβολο «7» για να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό της σειράς. Εάν βρει το σύμβολο της «γάτας», κερδίζει δύο φορές το αντίστοιχο ποσό. Επιπλέον, τα κέρδη του παιχνιδιού λειτουργούν αθροιστικά, αφού μπορεί κανείς να κερδίσει μέχρι και 7 φορές στον ίδιο λαχνό.

Στην «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ και το μεγάλο έπαθλο ανέρχεται σε 500.000 ευρώ. Αν ο παίκτης βρει το σύμβολο «7» σε οποιαδήποτε σειρά κερδίζει το αντίστοιχο ποσό. Με το σύμβολο της «γάτας» διπλασιάζει το ποσό της σειράς και με το σύμβολο της «ουράς» κερδίζει και τα 14 ποσά. Εάν στην περιοχή bonus ο παίκτης βρει το σύμβολο της «πατούσας» κερδίζει 50 ευρώ άμεσα. Επιπλέον, τα κέρδη του λειτουργούν αθροιστικά, αφού μπορεί να κερδίσει μέχρι και 15 φορές στον ίδιο λαχνό.

Ο τρόπος συμμετοχής στη 2η ευκαιρία

Η 2η ευκαιρία για κέρδη ισχύει και για τις δύο ειδικές εκδόσεις των παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» και «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ». Η συμμετοχή στην κλήρωση της 2ης ευκαιρίας γίνεται «σκρατσάροντας» την ειδική περιοχή της 2ης ευκαιρίας, στο μπροστινό μέρος του λαχνού, όπου αποκαλύπτεται ο QR κωδικός και ο 7ψήφιος κωδικός. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην ενότητα της 2ης ευκαιρίας στο scratch.gr ή στο OPAPP και να συμπληρώσουν τον 7φηψιο κωδικό στο scratch.gr ή να σκανάρουν τον QR κωδικό μέσα από το OPAPP. Με την «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» κερδίζουν 2 συμμετοχές και με την «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ» κερδίζουν 5 συμμετοχές στη μεγάλη κλήρωση.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή