Δείτε πώς ο ΟΠΑΠ μεταμόρφωσε τον 4ο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Print Friendly, PDF & Email

Υψηλού επιπέδου ιατρική περίθαλψη σε ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας προσφέρουν πλέον οι Α’ και Β’ Ορθοπεδικές Μονάδες της πτέρυγας ΒΔ’, στον 4ο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Οι δύο νοσηλευτικές μονάδες, οι οποίες έχουν συνολική έκταση 650 τ.μ. και διαθέτουν 24 κλίνες νοσηλείας, εκσυγχρονίστηκαν πλήρως από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου ανακαίνισης που υλοποιεί στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας.

Τα νέα έργα, που παραδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, φέρνουν την ανακαίνιση των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης Κυριακού» ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση. Με τον ΟΠΑΠ να έχει παραδώσει μέχρι σήμερα 29 έργα–  μεταξύ των οποίων 22 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 14.560 τ.μ. και δυναμικότητας 534 κλινών – το 93% των παιδιατρικών νοσοκομείων έχει αλλάξει ριζικά.

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται βήμα-βήμα η μεγάλη αλλαγή των Ορθοπεδικών Μονάδων του «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», η οποία είναι ενδεικτική της μεταμόρφωσης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή