Δεκτή εν μέρει η προσφυγή της ΑΕΛ κατά της ΕΠΟ – Απορρίφθηκε το αίτημα έκπτωσης των μελών της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων

Print Friendly, PDF & Email

Δεκτή εν μέρει έγινε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της ΑΕΛ κατά της ΕΠΟ εκθέτωντας τα μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, που αποφάσισαν να μην ισχύσει η διαδικασία αδειοδότησης και οι ποινές που επιβλήθηκαν από τα αρμόδια όργανα στις ομάδες της Football League οι οποίες θ’ αγωνιστούν με μη αγωνιστικά κριτήρια στη Super League 2, παρότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε αποφασίσει να υπαχθούν στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ωστόσο απορρίφθηκε το αίτημα της ΑΕΛ για έκπτωση του προέδρου Π. Δημητρίου, του Α’ Αντιπροέδρου Αστ. Αντωνίου και του ταμία Κλ. Τζαφέρη, που έλαβαν την απόφαση, επειδή δεν υπήρξε παραβίβαση του κανονισμού αδειοδότησης.

Μα βάση αυτή την απόφαση οι ομάδες της Football League που δεν αδειοδότήθηκαν υπόκεινται σε μετεγγραφικούς περιορισμούς.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Δέχτηκε, κατά πλειοψηφία εν μέρει, την προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)»
Ακυρώνει την από 14.09.2021 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Θέμα 1ο) του καθού τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)» αναφορικά με την «Απόφαση επί των διαβιβασθέντων από την Super League 2 αιτημάτων ΠΑΕ προερχομένων από την Football League αναφορικά με την επιβολή των ποινών μη αδειοδότησής τους», όπως ειδικότερα το περιεχόμενο αυτής (απόφασης) αναφέρεται στο αιτιολογικό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή