“Δεν έχει γίνει κρούση από την ΕΠΟ για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στο ΓΣΠ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, είπε, μιλώντας στο «metropolis» ότι δεν έχει κρούση από την ΕΠΟ αλλά το γήπεδο της Κύπρου μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Θα μπορούσε να γίνει ο τελικός στο Στάδιο, δεν έχουμε πρόβλημα να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα, έχει έγκριση επιπέδου «4» και έχουν πραγματοποιηθεί αγώνες και του Champions League μέχρι και τη φάση των «8».

Θα έλεγα ότι το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν έχουμε κάποια κρούση ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την Κυπριακή Ομοσπονδία, ο τελικός του Κυπριακού Κυπέλλου είναι 3 Ιουνίου και το γήπεδο είναι διαθέσιμο εκείνες τις ημερομηνίες για να υποδεχθεί τον τελικό».

Στην ερώτηση για την δυνατότητα παρουσίας των οπαδών και των δύο ομάδων, απάντησε: «Υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στην Κύπρο, από θέμα ασφάλειας θα έλεγα ότι διασφαλίζουν καλύτερα τη διεξαγωγή του αγώνα είναι πιο οργανωμένη η αστυνομία της Κύπρου από την Ελληνική και υπάρχουν διακριτές εξουσίες. Στην Κύπρο υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων σε κάθε αγώνα και είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε οπότε θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και στον τελικό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή