«Δεν μας χ@@@@ς ρε Νταλάρα»: Ο Μπέος στρέφεται κατά 134 καλλιτεχνών

Print Friendly, PDF & Email

Κατά των καλλιτεχνών, που στηρίζουν το χωριό Σταγιάτες στο ζήτημα το οποίο έχει ανακύψει μετά τη διακοπή της υδροδότησής του από την Κρύα Βρύση, στρέφεται ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος του Βόλου χαρακτηρίζει τους καλλιτέχνες «μία χούφτα τύπων που θεωρούν με μία απίστευτη γραφικότητα, εαυτούς και αλλήλους σαν την πεφωτισμένη ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα τους λέει «βάρβαρους» και «περιθωριακούς».

Ειδική αναφορά γίνεται στο ζεύγος Νταλάρα για το οποίο ο δήμαρχος Βόλου λέει «μου προκαλεί, όπως και σε εκατομμύρια Ελλήνων, πραγματική αηδία».

Χαρακτηρίζοντας τους καλλιτέχνες που υπογράφουν το σχετικό ψήφισμα στήριξης «στρατιωτάκια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ» ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει πως «οι περισσότεροι, τόσο αδέσμευτα και ελεύθερα μυαλά, αποφάσισαν να καταργήσουν τις δημοκρατικά εκλεγμένες Αρχές της πόλης και να αναλάβουν εκείνοι».

«Τα ίδια έκαναν και το 2014 και πήραν την απάντηση από τους πολίτες του Βόλου. Την ίδια θα πάρουν και τώρα. Απάντηση που συμπυκνώνεται στο περίφημο “δεν μας χ@@@@ς ρε Νταλάρα”» προσθέτει.

Κάνοντας ειδική αναφορά στον Αλκίνοο Ιωαννίδη ο δήμαρχος τον χαρακτηρίζει «επαναστάτη του γλυκού νερού» και λέει πως ήταν «η ακριβοδίκαιη ανταπόδοση για την άποψη που εκείνος φαίνεται πως έχει για τις δεκάδες χιλιάδες των Βολιωτών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου όπως μεταδόθηκε από τo magnesianews.gr:

«Προβληματίστηκα αν πρέπει να απαντήσω στη νέα πρόκληση των αυτοαποκαλούμενων ανθρώπων των “γραμμάτων και των τεχνών”, μιας χούφτας τύπων που θεωρούν, με μια απίστευτη γραφικότητα, εαυτούς και αλλήλους σαν την πεφωτισμένη ελίτ του τόπου, προς την οποία όλοι οι υπόλοιποι, προφανώς βάρβαροι και περιθωριακοί γι αυτούς, οφείλουμε να κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ και να δηλώνουμε υποταγή.

Και δεν θα το έκανα αφού η συντριπτική πλειονότητα αυτών που υπογράφουν την ανακοίνωση ανήκουν πια στην αρμοδιότητα της…αρχαιολογίας και ουδέν ενδιαφέρον παρουσιάζουν, αν δεν υπήρχε, μεταξύ άλλων, το ζεύγος Γιώργου – Άννας Νταλάρα που μου προκαλεί, όπως και σε εκατομμύρια Ελλήνων, πραγματική αηδία.

Αυτοί, οι ποικιλώνυμες “φιλιππινέζες” τους, οι Κιμούληδες και οι Κονιόρδες εγκατέλειψαν για λίγο την κονόμα και την αρπαχτή και έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους μπαταχτσήδες των Σταγιατών και τους ¨ακτιβιστές” για τα σκουπίδια συνεχίζοντας να προκαλούν, να προσβάλλουν και να υποτιμούν τη νοημοσύνη και τη βούληση των πολιτών του Βόλου

Τα μπουλούκια των περισπούδαστων, ευαισθητούληδων και βαρέως κουλτουροπασχόντων, καλλιτεχνών, θέλουν και πάλι να επιβάλλουν την άποψή τους για θέματα που και δεν γνωρίζουν και δεν τους αφορούν. Επειδή ακριβώς θεωρούν, σε μια νέα κρίση μεγαλοπρέπειας και αυτοϊκανοποίησης, ότι υπερέχουν!

Στρατιωτάκια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι περισσότεροι, τόσο αδέσμευτα και ελεύθερα μυαλά, αποφάσισαν να καταργήσουν τις δημοκρατικά εκλεγμένες Αρχές της πόλης και να αναλάβουν εκείνοι, έχοντας προφανώς γλυκές αναμνήσεις από τα χρόνια που σέρναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα και ο κοσμάκης χρυσοπλήρωνε τον καθένα που δήλωνε «καλλιτέχνης».

Τα ίδια έκαναν και το 2014 και πήραν την απάντηση από τους πολίτες του Βόλου. Την ίδια θα πάρουν και τώρα. Απάντηση που συμπυκνώνεται στο περίφημο «δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα», που σημειωτέον δεν το είπε ο Αχιλλέας Μπέος. Αυτά.

ΥΓ. Προς κάθε ενδιαφερόμενο. Ο χαρακτηρισμός που απέδωσα στον επαναστάτη του γλυκού νερού τραγουδοποιό δεν είναι παρά μια ακριβοδίκαιη ανταπόδοση για την άποψη που εκείνος φαίνεται πως έχει για τις δεκάδες χιλιάδες των Βολιωτών, που θα πρέπει να στερούνται του νερού για να το έχουν τζάμπα ο ίδιος, οι μπαταχτσήδες, τα “συντρόφια” και τα.. φυτά της περιοχής».

Σημειώνεται πως την Κυριακή (10/5) πραγματοποιήθηκε συνέλευση στην πλατεία του χωριού Σταγιάτες από κατοίκους που μένουν στον Βόλο και αποφάσισαν να πάρουν τη διαχείριση της υδροδότησης στα χέρια τους.

Τότε οι κάτοικοι μετά από την ενημέρωση και τη συζήτηση που ακολούθησε, ενέκριναν ομόφωνα ψήφισμα, στο οποίο τονίζεται ότι μετά και την άρνηση του τοπικού εκπρόσωπου να αναλάβει πρωτοβουλίες, τη διαχείριση του χωριού παίρνει στα χέρια της η λαϊκή συνέλευση.

Λίγες μέρες μετά τη συνέλευση ο δήμαρχος Βόλου είχε επιτεθεί φραστικά κατά των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες και κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Ενώ παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου άρχισε να χτυπάει ένα κινητό, το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το μικρόφωνό του, με αποτέλεσμα να κάνει παρεμβολές. Με αυστηρό ύφος απαίτησε από έναν συνεργάτη του να του δώσει και μόλις το πήρε στα χέρια του το πέταξε μακριά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε με προσβλητικό χαρακτηρισμό κατά κάποιων συνεργατών του.

Πηγή: newsbeast

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή